R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Vijver aanleggen Breda

Een vijver laat u deskundig aanleggen door Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinen is een ervaren hoveniersbedrijf in de regio Breda voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook voor de aanleg van een vijver kunt u rekenen op onze deskundigheid. Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn zeer regelmatig werkzaam in Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in Turnhout en Wuustwezel.

Laat een vijver aanleggen in uw tuin in Breda

Hereijgers Tuinen is heeft zich onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van vijvers. Als u in Breda woont, laat u een vijver aanleggen door de experts van Hereijgers Tuinen. Wij verzorgen het gehele proces van begin tot eind. Ook het onderhoud van de vijver kunnen wij voor verzorgen. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zorgeloos genieten van een prachtige vijver in de tuin.

Neem contact op met Hereijgers Tuinen

Wilt u een vijver laten aanleggen en zoekt u een specialist in de regio Breda? Neem dan meteen contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij hebben ons gespecialiseerd is de aanleg, het onderhoud van vijvers en tuinen op een volledig ecologische manier. Wij dragen graag een steentje bij aan een beter milieu.  Neem meteen contact op met Hereijgers Tuinen en vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin met  vijver in uw tuin in Breda. 

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Projecten worden uitbesteed aan collega hovenier Groenservice de Moeren.

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.