R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerper Bergen op Zoom

Een ervaren en deskundige tuinontwerper voor uw tuin in Bergen op Zoom is Hereijgers Tuinen. Hereijgers Tuinen in Zundert is niet alleen de hovenier voor tuinaanleg en onderhoud in de regio Bergen op Zoom, maar ook als u een ervaren ontwerper zoekt die uw tuinwensen vertaalt naar een goed ontwerp zit u goed bij Hereijgers Tuinen in Zundert, vlakbij Bergen op Zoom.

Een deskundige tuinontwerper in de buurt van Bergen op Zoom

Hereijgers Tuinen in Zundert is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf en tuinontwerper in Zundert. Als tuinontwerper zijn wij niet alleen werkzaam in Zundert, maar ook in de wijde omtrek (Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Sprundel, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België) staan wij bekend om onze fraaie tuinontwerpen. Onze tuinontwerper inventariseert eerst uw persoonlijke wensen voor uw tuin en gaat dan aan de slag om deze wensen te vertalen naar een praktisch uitvoerbaar ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als tuinontwerper voor uw tuin in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel dus naar +31 (0)630426167 en wij ontwerpen uw droomtuin. Natuurlijk zorgen we ook voor het nodige onderhoud.                                                                    

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.