R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerper in Bergen op Zoom

Een ervaren en deskundige tuinontwerper in regio Bergen op Zoom vindt u bij Hereijgers Tuinen. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar zijn ook actief in allerlei regio’s in de buurt. Onze tuinontwerper zit graag met u samen om zo tot een uniek ontwerp te komen. Nadien vertalen dat ontwerp ook graag naar de realiteit.

Een deskundige tuinontwerper in de buurt van Bergen op Zoom

Indien u een tuinontwerper met ervaring wilt inschakelen, kunt u rekenen op ons hoveniersbedrijf nabij Bergen op Zoom. We inventariseren allereerst uw persoonlijke wensen. We geven ook graag advies en eigen inbreng indien u dat wenst. Bent u fan van het ontwerp dat we hebben gecreëerd? Dan komen we graag ter plaatse in de regio voor tuinaanleg in de regio Halsteren en Bergen op Zoom. Nadien kunt u ons ook steeds inschakelen voor tuinonderhoud bij u Bergen op Zoom en omgeving.

Ontdek wat onze tuinontwerper voor u kan betekenen

Wilt u meer weten over wat onze tuinontwerper kan betekenen voor uw tuin in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel dus naar +31 (0)630426167 om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo kunnen we uw wensen uitvoerig bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.