Tuinontwerper Bergen op Zoom

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerper in Bergen op Zoom

Een ervaren en deskundige tuinontwerper voor uw tuin in Bergen op Zoom is Hereijgers Tuinen. Wij zijns niet alleen de hovenier voor tuinaanleg en onderhoud in de regio Bergen op Zoom, maar ook als u een ervaren tuinontwerper zoekt die uw tuinwensen vertaalt naar een goed ontwerp zit u goed bij Hereijgers Tuinen in Zundert.

Een deskundige tuinontwerper in de buurt van Bergen op Zoom

Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf en tuinontwerper in Zundert, nabij Bergen om Zoom. Als tuinontwerper zijn wij niet alleen werkzaam in Zundert, maar ook in de wijde omtrek (Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Sprundel, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België) staan wij bekend om onze fraaie tuinontwerpen. Ons hoveniersbedrijf inventariseert eerst uw persoonlijke wensen voor uw tuin en gaat dan aan de slag om deze wensen te vertalen naar een praktisch uitvoerbaar ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden van onze tuinman in de omgeving van Bergen op Zoom, vlakbij Roosendaal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als tuinontwerper voor uw tuin in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel dus naar +31 (0)630426167 en wij ontwerpen uw droomtuin. Natuurlijk zorgen we ook voor het nodige onderhoud

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.