R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp voor uw tuin in Roosendaal

Wilt u een tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Roosendaal? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen. Ons bedrijf in Zundert maakt stijlvolle tuinontwerpen en verzorgt de volledige aanleg van uw tuin. Ook het onderhoud van uw tuin kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo kunt u nog lange tijd genieten van uw mooie tuin.

Laat een tuinontwerp maken voor uw tuin in Roosendaal

Hereijgers Tuinen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf actief in regio Roosendaal. Wij houden ons voornamelijk bezig met tuinontwerp, maar ook met tuinaanleg en tuinonderhoud in de buurt van Roosendaal. Een tuinontwerp maken wij op basis van uw wensen en uw budget. Natuurlijk kijken we ook naar de stijl van uw woning. Onze tuinman in Roosendaal komt dan ook graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Heeft u een eigen bedrijf en zou u graag een bedrijfstuin laten aanleggen? Ook dan zorgen wij voor een ontwerp dat perfect bij de visie van uw bedrijf aansluit.

Laat een schitterende tuin ontwerpen

Heeft u interesse in een tuinontwerp voor uw tuin in Roosendaal? Laat het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in Roosendaal dan over aan Hereijgers Tuinen uit Zundert! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Wij brengen graag een offerte voor u uit als u belt naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.