R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp Roosendaal

Wilt u een tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Roosendaal? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen. Hereijgers Tuinen in Zundert maakt stijlvolle tuinontwerpen en verzorgt de volledige aanleg van uw tuin. Ook het onderhoud van uw tuin kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo kunt u nog lange tijd genieten van uw mooie tuin.

Laat een tuinontwerp maken voor uw tuin in Roosendaal

Hereijgers Tuinen in Zundert is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in Zundert. Wij houden ons voornamelijk bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Een tuinontwerp maken wij op basis van uw wensen en uw budget. Natuurlijk kijken we ook naar de stijl van uw woning. Wij verzorgen tuinontwerpen voor vele klanten in de regio Roosendaal, Sprundel, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België.

Laat een schitterende tuin ontwerpen

Heeft u interesse in een tuinontwerp voor uw tuin in Roosendaal? Wilt u ook met vrienden en familie genieten van lange hete zomers? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Wij brengen graag een offerte voor u uit als u belt naar +31 (0)610711744. Wij zijn u graag van dienst. Hoe kunnen wij u helpen uw droomtuin te realiseren?                 

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.