R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

​Tuinontwerp in Rijsbergen

Voor een tuinontwerp in Rijsbergen, nodigen we u graag uit bij Hereijgers Tuinen in Zundert! Onze ervaren ontwerpers weten precies hoe ze uw wensen moeten vertalen naar een gedegen tuinplan waardoor u altijd de droomtuin krijgt die u altijd wilde. Ontdek wat we voor u kunnen verwezenlijken.

Professioneel tuinontwerp voor uw tuin in Rijsbergen

Een professioneel tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Rijsbergen is door het team van Hereijgers Tuinen zo ontworpen! Wij vinden het belangrijk om naar uw wensen en eisen te luisteren en onze service daarop aan te passen voor een 100% klanttevredenheid. Wilt u een vijver of zijn er andere zaken die absoluut niet mogen ontbreken in het ontwerp? Laat het ons zeker weten! Daarnaast hechten we bij ons hoveniersbedrijf veel waarde aan een milieuvriendelijke werkwijze en gebruik van milieuvriendelijke materialen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het maken van een tuinontwerp op maat. Is uw tuin aangelegd door onze tuinman in Rijsbergen en wilt u zeker zijn dat deze er altijd prachtig blijft uitzien? Reken op ons voor professioneel tuinonderhoud bij in Rijsbergen.

Vraag om meer informatie over ons vakmanschap voor uw tuin

Bij Hereijgers Tuinen staan we graag voor u klaar om u te voorzien van een uniek tuinontwerp bij u in Rijsbergen. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw eisen en gaan pas aan de slag als u écht tevreden bent. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan even naar +31 (0)630426167 of vul het contactformulier in.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.