R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp op maat in regio Etten-Leur

Wilt u een uniek tuinontwerp laten maken in regio Etten-Leur? Reken op de professionals van Hereijgers Tuinen in Zundert. Onze experts hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een deskundig advies bij het ontwerpen van uw droomtuin. Wij weten precies hoe we uw wensen moeten verwerken in een gedegen tuinplan waarna u geniet van een prachtig eindresultaat!

Een tuinontwerp laten maken in de omgeving Etten-Leur

Bij Hereijgers Tuinen maken we graag met u een tuinontwerp op maat voor uw tuin in Etten-Leur en omgeving. Onze hoveniers in Etten-Leur luisteren naar al uw wensen en vertalen deze naar uw droomconcept. We brengen daarbij eerst uw wensen in kaart en houden daarbij rekening met de mogelijkheden van uw tuin en de beschikbare oppervlakte. Wenst u sierverlichting? Of heeft u wel eens aan een vijver gedacht? Bij ons kan het allemaal. Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd, gaan we over de tot de tuinaanleg bij u in Etten-Leur. Dat gebeurt uiteraard erg vakkundig en met duurzame materialen. Merkt u na een tijdje dat uw tuin er niet meer bij ligt zoals dat zou moeten? Schakel ons dan zeker in voor tuinonderhoud bij u in Etten-Leur!

Neem contact op voor meer informatie en ontvang een passend ontwerp

Wilt u meer weten over onze uitgebreide service, milieuvriendelijke werkwijze of onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het maken van een afspraak belt u naar +31 (0)630426167. Uiteraard kunt u ook eerst telefonisch een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat we met uw tuinontwerp in regio Etten-Leur starten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.