R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp Etten-Leur

Voor een tuinontwerp op maat komt u vanuit Etten-Leur naar Hereijgers Tuinen in Zundert! Onze hoveniers hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een deskundig advies bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Wij weten precies hoe we uw wensen moeten verwerken in een gedegen tuinplan waardoor u nog enkel hoeft te genieten van een mooie tuin wanneer onze hoveniers klaar bij u zijn!

Tuinontwerp laten maken in de omgeving Etten-Leur

Bij Hereijgers Tuinen maken we graag samen met u een tuinontwerp op maat voor uw tuin in Etten-Leur en omgeving. We gaan daarbij eerste samen met u kijken naar uw wensen, de mogelijkheden van uw tuin en de beschikbare oppervlakte om zo samen tot een mooi ontwerp te komen. Uiteraard verzorgen wij naast het ontwerp ook graag de aanleg en het onderhoud van uw tuin voor u. Met behulp van onze professionele machines, milieuvriendelijke middelen en onze ervaren medewerkers kunnen wij vrijwel al uw tuinwensen moeiteloos realiseren.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze uitgebreide service, milieuvriendelijke werkwijze of onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het maken van een afspraak kunt u het best bellen naar nummer +31 (0)630426167.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.