R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Een tuinontwerp voor uw tuin in Bosschenhoofd

Een professioneel tuinontwerp laat u over aan Hereijgers Tuinen in Zundert, nabij Bosschenhoofd. Door jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zowel ontwerp, aanleg als onderhoud weten wij als geen ander wat voor type tuin het beste aansluit bij uw woonwensen. Wat voor tuinontwerp ziet u graag terug in uw tuin in Bosschenhoofd?

Een tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw woonwensen in Bosschenhoofd

Wilt u een tuin waar veel of weinig onderhoud gewenst is? Een belangrijke vraag zodra u uw tuin laat ontwerpen, toch? Dit is dan ook een van de factoren waarop wij het tuinontwerp baseren voor uw tuin in Bosschenhoofd. Voorbeelden van elementen die wij in het tuinontwerp voor uw woning in Bosschenhoofd kunnen verwerken, zijn:

  • Bloemen en borders
  • Verlichting
  • Sierbestrating
  • Kunstgras

Uw tuinontwerp in Bosschenhoofd blijft in de beste staat met een onderhoudscontract

Stel: u heeft een prachtig tuinontwerp, maar niet echt groene vingers. Is het dan niet prettig dat u het onderhoud uit kunt besteden? In dat geval komt de hovenier van Hereijgers Tuinen ook graag bij u langs. Kies voor een onderhoudscontract of een eenmalige onderhoudsbeurt. Van twee of vier snoeibeurten per jaar tot aan vier of zes volledige onderhoudsbeurten per jaar. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Vraag een offerte aan of maak uw tuinwensen telefonisch kenbaar

Heeft u een helder beeld van wat voor tuin u wilt? Of laat u uzelf liever door ons adviseren? Wij draaien nergens onze hand voor om. U vraagt, wij draaien. Zo krijgt u de tuin van uw dromen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak uw tuinwensen kenbaar door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.