R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp Bergen op Zoom

Voor professioneel tuinontwerp voor uw tuin in Bergen op Zoom, schakelt u natuurlijk Hereijgers tuinen in. Wij helpen u namelijk graag met het zetten van de eerste stap naar uw droomtuin. Dat begint natuurlijk bij het ontwerp. Daarna leggen we graag de door ons ontworpen tuin bij u aan.

Professioneel tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Bergen op Zoom

Wilt u graag een nieuwe tuin aan laten leggen? Dan is het belangrijk om een goed ontwerp te laten maken. Voor tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Hereijgers tuinen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerpen op maat. Dit proces gaat altijd geheel in samenspraak met u; wij zetten uw tuinwensen graag om in mogelijkheden. Na het ontwerp, leggen wij ook graag de tuin voor u aan. Dit doen we op een ecologische manier; we gebruiken geen chemische middelen en dragen zo een steentje bij aan het milieu.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Bergen op Zoom door Hereijgers tuinen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)630426167. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen. Wij sturen deze dan zo snel mogelijk naar u op en nemen vervolgens contact op om deze te bespreken.

 

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.