R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Zundert

Voor tuinonderhoud in Zundert rekent u op Hereijgers Tuinen. Zo weet u zeker dat uw tuin er het hele jaar door keurig bij ligt. Onze tuinmannen weten van aanpakken en zorgen ervoor dat uw tuin goed onderhouden wordt. Wij hanteren een milieubewuste werkwijze en een persoonlijke aanpak waar we u graag meer over vertellen.

Tuinonderhoud in Zundert op ecologische wijze

Hereijgers Tuinen zorgt voor een ervaren hovenier bij u in Zundert voor tuinonderhoud op maat. Laat ons weten hoe en wanneer wij uw tuin mogen onderhouden en we gaan direct voor u aan de slag. Daarbij garanderen wij een milieuvriendelijke werkwijze bij al onze tuinwerkzaamheden. Kies bij ons uit een eenmalige onderhoudsbeurt of sluit een onderhoudscontract af. Met dit onderhoudscontract zullen we een aantal keer per jaar bij u langs in Zundert voor professioneel tuinonderhoud. Zo heeft u voorlopig geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u er toch volop van genieten!

Bel ons voor tuinonderhoud op maat

Heeft u speciale wensen of wilt u binnen korte termijn weer genieten van een mooie verzorgde tuin? Schakel ons tuinbedrijf dan in voor tuinonderhoud of professionele tuinaanleg in Zundert. Neem voor meer informatie of antwoord op al uw vragen telefonisch contact met ons op via +31 (0)630426167. Ook is het mogelijk om dan een offerte aan te vragen.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.