R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Wouw

Wanneer u het tuinonderhoud van uw tuin in Wouw wilt overlaten aan een ervaren hovenier, dan staan we voor u klaar bij Hereijgers Tuinen in Zundert. Ga voor een eenmalige onderhoudsbeurt of sluit bij ons een onderhoudscontract af. Vervolgens komen wij een aantal keer per jaar langs om uw tijd te onderhouden. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtig verzorgde tuin!

Wat is er aan tuinonderhoud nodig voor uw perceel in Wouw?

Bestaat uw tuin uit veel of weinig beplanting? Heeft u een tuinafscheiding in de vorm van houten schuttingen of heggen? En heeft u groene vingers of laat u het tuinonderhoud in Wouw liever volledig over aan de hovenier? Wat uw wensen ook zijn; door te kiezen voor tuinonderhoud door de ervaren hoveniers van Hereijgers Tuinen, weet u zeker dat uw tuin in Wouw er altijd netjes bij ligt. Bij ons is er veel mogelijk op het gebied van onderhoud en tuinaanleg in Wouw of omstreken. Sluit een contract bij ons af voor tuinonderhoud in Wouw en laat ons periodiek uw perceel onderhouden.

Laat u informeren over de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel particulieren als bedrijven gaan de specialisten van ons hoveniersbedrijf aan de slag, zodat er het hele jaar door een keurig verzorgde tuin ligt. Wilt u meer weten over het tuinonderhoud dat wij aanbieden in Wouw? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.