Tuinonderhoud Wouw

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Wouw

Wanneer u het tuinonderhoud van uw tuin in Wouw wilt overlaten aan een ervaren hovenier, staan we bij Hereijgers Tuinen in Zundert voor u klaar. Ga voor een eenmalige onderhoudsbeurt of sluit bij ons een onderhoudscontract af. Vervolgens komen wij een aantal keer per jaar langs om uw tijd te onderhouden.

Wat is er aan tuinonderhoud nodig in uw tuin in Wouw?

Bestaat uw tuin uit veel of weinig beplanting? Heeft u een tuinafscheiding in de vorm van houten schuttingen of heggen? En heeft u groene vingers of laat u het tuinonderhoud van uw tuin in Wouw liever volledig over aan de hovenier? Wat uw wensen ook zijn, door te kiezen voor onderhoud, uitgevoerd door ons hoveniersbedrijf uit Zundert, weet u zeker dat uw tuin er altijd netjes bij ligt.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bij ons is er veel mogelijk op het gebied van tuinonderhoud en tuinaanleg in Wouw of omstreken. Sluit hiervoor een contract bij ons af en laat ons periodiek uw tuin onderhouden. Wilt u meer weten over het tuinonderhoud dat wij aanbieden in Wouw? Bel dan naar +31 (0)630426167. Voor zowel particulieren als bedrijven gaan wij aan de slag, zodat er het hele jaar door een keurig verzorgde tuin ligt.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.