R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud Turnhout

Tuinonderhoud aan uw tuin in Turnhout laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinen maakt bij tuinonderhoud geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, maar van ecologisch verantwoorde materialen.. Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinonderhoud in Turnhout? U kunt rekenen op de service van Hereijgers Tuinen in Zundert.

Hereijgers Tuinen voor vakkundig tuinonderhoud in turnhout

Hereijgers Tuinen is een hoveniersbedrijf in Zundert, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam in onder andere Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Sprundel en in Turnhout en Wuustwezel. Als u kiest voor deskundig tuinonderhoud in bijvoorbeeld Turnhout, kiest u voor de expertise van Hereijgers Tuinen. Wij bieden u regelmatig onderhoud, eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract zodat u verzekerd bent van een perfect onderhouden tuin.

Neem contact met ons op

Neem voor tuinonderhoud in Turnhout contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert en vraag om meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via: 06-30426167 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl.

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.