Tuinonderhoud Turnhout

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Turnhout

Tuinonderhoud aan uw tuin in Turnhout laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij maken bij tuinonderhoud gebruik van ecologische materialen. Dit betekent dat wij gebruik maken van ecologisch verantwoorde materialen bij onder andere tuinonderhoud. Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinonderhoud in Turnhout? U kunt rekenen op de service van ons hoveniersbedrijf in Zundert.

Vakkundig tuinonderhoud in Turnhout

Hereijgers Tuinen is een hoveniersbedrijf in Zundert, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam in onder andere Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Sprundel en in Turnhout en Wuustwezel. Als u kiest voor deskundig tuinonderhoud of tuinaanleg in bijvoorbeeld Turnhout, kiest u voor onze expertise. Wij bieden u regelmatig onderhoud, eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract zodat u verzekerd bent van een perfect onderhouden tuin, eventueel met een mooie vijver.

Neem contact met ons op

Neem voor tuinonderhoud in Turnhout contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert en vraag om meer informatie. Wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een schitterende tuin. Zo zit u zomers lang in een prachtige tuin, waarin u met familie en vrienden geniet van een gezellige borrel of diner. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.