Tuinonderhoud Sprundel

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Sprundel

Laat tuinonderhoud van uw tuin verzorgen door Hereijgers Tuinen in Zundert, in de buurt van Sprundel. Als u kiest voor tuinonderhoud van ons, heeft u de keuze uit regelmatig of eenmalig tuinonderhoud. U kunt ook kiezen voor een volledig onderhoudscontract voor uw tuin in Sprundel.

Het beste tuinonderhoud voor uw tuin in Sprundel

Kies voor tuinonderhoud in Sprundel voor de uitstekende service van Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud. Onze werkzaamheden voeren we niet alleen in Zundert uit, maar ook in Sprundel, Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België. Wij verzorgen niet alleen tuinonderhoud in Sprundel, maar ook:

  • Het leggen van sierbestrating
  • Het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Het leggen van vlonders
  • Tuinbeplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen

 

Ontdek onze vele mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van tuinonderhoud in Sprundel, of een van de naburige plaatsen? Woont u bijvoorbeeld in buurdorp Rucphen en wilt u een tuin aanleggen? Of komt u uit Schijf en zoekt u een hovenier? Neem dan meteen contact op met ons hoveniersbedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Bel dus naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.