R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Sprundel

Laat tuinonderhoud in regio Sprundel verzorgen door Hereijgers Tuinen in Zundert. Als u kiest voor tuinonderhoud van ons, heeft u de keuze uit regelmatig of eenmalig tuinonderhoud. U kunt ook kiezen voor een volledig onderhoudscontract voor uw tuin in Sprundel. Dat is de perfecte oplossing indien u het hele jaar door van een prachtige tuin wilt genieten.

Het beste tuinonderhoud voor uw tuin in Sprundel

Indien u het tuinonderhoud overlaat aan onze hovenier in Sprundel, profiteert u van uitstekende service. Wij zijn een jong en dynamisch tuinbedrijf dat focust op ecologisch onderhoud. Zo werken we met duurzame materialen en gebruiken we zo weinig mogelijk chemische producten. Heeft u het gevoel dat uw tuin niet meer helemaal bij uw smaak past? Wij komen ook graag langs voor professionele tuinaanleg bij u in Sprundel. Dat gebeurt uiteraard volledig op maat en op basis van een afgesproken ontwerp.

Ontdek de vele mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van tuinonderhoud in Sprundel of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan meteen contact op met ons hoveniersbedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst en voorzien u van de nodige informatie. Bel naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.