R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Schijf

Zoekt u een expert in tuinonderhoud in regio Schijf? Dan staan wij van Hereijgers Tuinen uit Zundert voor u klaar! Wij bieden diverse mogelijkheden aan om uw tuin volledig op orde te maken. Zo geniet u de hele zomer lang van een schitterende tuin. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden qua tuinonderhoud in Schijf.

De mogelijkheden wanneer u kiest voor tuinonderhoud in Schijf

Wanneer u de gelukkige eigenaar bent van een tuin aan uw huis, wilt u hier natuurlijk ook optimaal van genieten. Echter moet dan wel het nodige onderhoud gepleegd worden, eer u het beste uit uw tuin haalt. Heeft u zelf geen groene vingers? Dan schakelt u het best een hovenier in regio Schijf in voor tuinonderhoud op maat. U kiest daarbij uit een eenmalige onderhoudsbeurt of een volledig onderhoudscontract. In geval van dat laatste, komen we een paar keer per jaar langs, zodat uw tuin er altijd naar wens bij ligt. Moet er een deel van uw tuin opnieuw worden aangelegd? Laat de tuinaanleg bij u in Schijf dan aan ons over!

Stel de vragen die u heeft over tuinonderhoud aan ons

Wilt u ons hoveniersbedrijf uit Zundert inschakelen voor tuinonderhoud in Schijf of omgeving? Neem dan meteen contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0)630426167. Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u ons bereiken via het online contactformulier.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.