Tuinonderhoud Schijf

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Schijf

Zoekt u een ervaren hoveniersbedrijf waarbij u terecht kunt voor tuinonderhoud van uw tuin in regio Schijf? Dan staan wij van Hereijgers Tuinen uit Zundert voor u klaar! Wij bieden diverse morgelijkheden aan om uw tuin volledig op orde te maken. Zo geniet u de hele zomer lang van een schitterende tuin.

De mogelijkheden wanneer u kiest voor tuinonderhoud in Schijf

Wanneer u de gelukkig eigenaar bent van een tuin aan uw huis, wilt u hier natuurlijk ook optimaal van genieten. Echter moet dan wel het nodige onderhoud gepleegd worden, eer u het beste uit uw tuin haalt. Wanneer u geen groene vingers heeft of er zeker van wilt zijn dat het tuinonderhoud bij u in Schijf op de juiste wijze gebeurt, schakelt u onze hoveniers in. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig uit blijft zien. Schakelt u ons in, dan is het uiteraard ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komt onze tuinman een bepaald aantal keren per jaar bij u langs om de tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien. Denk hierbij aan twee tot vier keer, maar is het ook mogelijk om ons vier tot zes keer of vaker in te schakelen.

Stel de vragen die u heeft over tuinonderhoud aan ons

Wilt u ons hoveniersbedrijf uit Zundert inschakelen voor tuinonderhoud in Schijf of omgeving? Neem dan meteen contact op met ons hoveniersbedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u ook graag van dienst wanneer u een tuin wilt aanleggen. Bel hiervoor naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.