R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Rucphen

Voor tuinonderhoud in Rucphen kiest u voor de uitstekende service van Hereijgers Tuinen. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar komen ook graag langs in Rucphen en omgeving. Maak gebruik van onze expertise en profiteer van onze volledige service. Vervolgens geniet u het hele jaar door van een prachtig onderhouden tuin.

Regelmatig of eenmalig tuinonderhoud in Rucphen

Als u kiest voor tuinonderhoud van onze hovenier in Rucphen, heeft u de keuze uit regelmatig of eenmalig onderhoud. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten, waarbij we dan twee- of driemaandelijks een professional laten langskomen om uw tuin van onderhoud te voorzien. Bent u niet meer helemaal tevreden over hoe uw tuin erbij ligt? Dan is het zeker een goed idee om ons in te schakelen voor tuinaanleg in Rucphen. We kunnen dan ook extra elementen toevoegen, zoals een vijver, vlonders, sierbestrating of mooie verlichting!

Laat u informeren over de mogelijkheden voor tuinonderhoud door onze specialisten

Wilt u het tuinonderhoud bij u in Rucphen overlaten aan Hereijgers Tuinen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert en vraag om meer informatie. Bel hiervoor naar +31 (0)630426167 en wie weet geniet u binnen de kortste keren van een schitterende tuin!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.