R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Roosendaal

Het tuinonderhoud voor uw tuin in Roosendaal laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij voeren zowel regelmatig als eenmalig tuinonderhoud voor u uit. U kunt ook een volledig onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuin in Roosendaal perfect onderhouden wordt.

Tuinonderhoud in Roosendaal laat u over aan onze tuinexperts

Hereijgers Tuinen in Zundert is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf actief in Roosendaal en omgeving, waar u terecht kunt voor tuinonderhoud op maat. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze of u onze tuinman in Roosendaal inschakelt voor een eenmalige onderhoudsbeurt of dat u een contract afsluit. In dat laatste geval zouden we twee- of driemaandelijks bij u kunnen langskomen, zodat uw tuin er het hele jaar door goed uit ziet. Bij het onderhoud aan uw tuin werken we altijd zo ecologisch mogelijk. We maken zo weinig mogelijk gebruik van chemicali├źn en werken met duurzame materialen. Indien u een deel van uw tuin opnieuw wilt laten aanleggen, rekent u ook op ons bedrijf voor de tuinaanleg bij u in Roosendaal.

Kies voor deskundigheid en op maat gemaakte oplossingen voor uw tuin

Wilt u ons bedrijf inschakelen voor deskundig tuinonderhoud in Roosendaal? Neem dan meteen contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. U ontvangt dan van ons een aantrekkelijke offerte, waarin we duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn. Bel daarvoor naar het nummer +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.