R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud Roosendaal

Het tuinonderhoud voor uw tuin in Roosendaal laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij voeren zowel regelmatig als eenmalig tuinonderhoud voor u uit. U kunt ook een volledig onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuin in Roosendaal perfect onderhouden wordt.

Tuinonderhoud in Roosendaal laat u over aan onze tuinexperts

Hereijgers Tuinen in Zundert is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in Zundert waar u terecht kunt voor onder andere tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zijn vaak werkzaam in Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België. Ook tuinonderhoud in Roosendaal kunnen wij verzorgen. Als hoveniersbedrijf verzorgen wij niet alleen tuinonderhoud, maar wij verzorgen ook:

  • Het leggen van sierbestrating
  • Het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Het leggen van vlonders
  • Tuinbeplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen

Kies voor de deskundige en vakbekwame hovenier

Wilt u ook een deskundige en vakbekwame hovenier voor tuinonderhoud van uw tuin in Roosendaal? Neem dan meteen contact op met Hereijgers Tuinen en vraag naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud in Roosendaal. U ontvangt dan van ons een aantrekkelijke offerte, waarin we duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn. Vraag dus een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)610711744.            

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.