R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Rijsbergen

Heeft u nood aan tuinonderhoud in Rijsbergen? Dan zit u op de goede plek bij Hereijgers Tuinen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in Zundert, waar u terecht kunt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer in Rijsbergen, maar ook elders in de omgeving.

Kies voor de ervaren hoveniers voor tuinonderhoud in Rijsbergen

Hereijgers Tuinen is de specialist in tuinonderhoud in Rijsbergen en omgeving. Onze tuinman in Rijsbergen zorgt voor een oplossing op maat. Verkiest u een eenmalige, grondige onderhoudsbeurt of sluit u liever een contract van een jaar af? De keuze ligt bij u. Geef uw wensen door aan ons hoveniersbedrijf nabij Rijsbergen. Bent u niet meer tevreden over (een deel van) uw tuin? Wij helpen u graag met een nieuw tuinontwerp bij u in Rijsbergen.

Neem contact op met onze vakmensen voor passend tuinonderhoud

Kies voor vakkundig tuinonderhoud van uw tuin in Rijsbergen voor onze service. Bij tuinonderhoud werken wij met ecologische en duurzame materialen om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu. We proberen ons bovendien zo veel mogelijk te beperken in het gebruik van chemicali├źn. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dat kan door te bellen naar het nummer +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.