Tuinonderhoud Rijsbergen

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Rijsbergen

Voor vakkundig tuinonderhoud in Rijsbergen neemt u contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in Zundert waar u terecht kunt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar wij voeren ook vaak werkzaamheden uit in Roosendaal, Rucphen, Sprundel, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in België.

Kies voor de ervaren hoveniers voor tuinonderhoud in Rijsbergen

Hereijgers Tuinen is de specialist in tuinonderhoud. Woont u in Rijsbergen of omgeving en wilt u uw tuin regelmatig laten onderhouden door een ervaren hovenier? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert. Wij kunnen u tuin regelmatig onderhouden, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor eenmalig tuinonderhoud van uw tuin in Rijsbergen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij verzorgen niet alleen tuinonderhoud, maar ook:

  • Het leggen van sierbestrating
  • Het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Het leggen van vlonders
  • Tuinbeplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Wij geven u altijd vakkundig advies

 

Neem contact op met onze vakmensen

Kies voor vakkundig tuinonderhoud van uw tuin in Rijsbergen voor de service van ons hoveniersbedrijf nabij Etten-Leur. Bij tuinonderhoud werken wij met ecologische materialen om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dat kan door te bellen naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.