R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Oudenbosch

Tuinonderhoud laat u in Oudenbosch en omgeving verzorgen door Hereijgers Tuinen! Wij zijn al jaren hét jonge en dynamische tuinbouwbedrijf in de regio Zundert waar u terecht kunt voor een uitgebreide service op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Uiteraard kunt u ook in de regio Etten-Leur, Sprundel, Breda en Roosendaal bij ons terecht voor een persoonlijke service en een uitstekende kwaliteit van dienst.

Deskundig tuinonderhoud in de regio Oudenbosch

Heeft u behoefte aan tuinonderhoud en woont u in Oudenbosch of omgeving? Bij Hereijgers Tuinen zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd piekfijn bij ligt. Wij hebben een ruime ervaring met het periodiek en eenmalig onderhouden van diverse type tuinen waardoor we ook uw tuin kunnen voorzien van een onderhoudsbeurt op maat! Wilt u een deel van uw tuin opnieuw laten aanleggen? Ook dan is onze hovenier in regio Oudenbosch u van dienst. Dankzij tuinaanleg op maat bij u in Oudenbosch, heeft u binnen de kortste keren een nieuw stukje groen.

Maak een afspraak voor tuinonderhoud op maat

Zou u graag een afspraak met ons maken voor tuinonderhoud in de regio Oudenbosch? Bel dan direct naar +31 (0)630426167 voor meer informatie en het inplannen van een afspraak. Wij leggen met plezier de verschillende onderhoudsmogelijkheden op tafel, zodat u kiest voor een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.