R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in regio Oud Gastel

Laat uw tuinonderhoud in regio Oud Gastel over aan onze tuinman! Hereijgers Tuinen in Zundert heeft enkel specialisten in dienst, waardoor u zeker weet dat het eindresultaat van uw perceel volledig naar wens is. Laat uw droomtuin door ons realiseren, want wij staan u bij tijdens het gehele proces!

Houd uw tuin mooi met tuinonderhoud in regio Oud Gastel

Schakel de hulp in van dé ervaren tuinman voor tuinonderhoud in regio Oud Gastel. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin ook na de tuinaanleg in regio Oudenbosch er prachtig uit blijft zien. Hiervoor kunt u ons eenmalig inschakelen, maar het is uiteraard ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komt onze tuinman een bepaald aantal keren per jaar bij u langs om de tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien. Dit kan twee tot vier keer zijn, maar ook vier tot zes keer of nog vaker.

Laat het volledige proces voor uw droomtuin aan ons over

Kortom, als hovenier in regio Oudenbosch zijn wij u graag van dienst met het complete dienstenpakket: van aanleg tot tuinonderhoud voor uw perceel in Oud Gastel en omgeving. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ons op, want onze specialisten vertellen u graag meer. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.