Tuinonderhoud Halsteren

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Halsteren en omstreken

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat u inschakelt voor tuinonderhoud in regio Halsteren? Dan is Hereijgers Tuinen uit Zundert u graag van dienst. Ons jonge en dynamische team onderhoud tuinen in de hele regio en is zelfs net over de grens in België actief. In overleg met u zorgen we ervoor dat uw tuin er weer prachtig uitziet. Dit doen we door bijvoorbeeld te snoeien, onkruid te wieden en gras te maaien. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

Eenmalig of periodiek tuinonderhoud in Halsteren en omgeving

Wanneer u op ons rekent voor tuinonderhoud aan uw tuin in Halsteren of omgeving, onderhouden wij uw tuin op een milieuvriendelijke manier. Dat betekent dat we geen chemische middelen gebruiken en dat is goed voor uw tuin en voor het milieu. Daarnaast bepaalt u zelf hoe vaak u ons inschakelt voor onderhoud. U kunt ons bijvoorbeeld eenmalig inschakelen of een onderhoudscontract afsluiten. In dit laatste geval komt onze tuinman een paar keer per jaar bij u langs, afhankelijk van het contract dat u kiest.

Schakel ons in voor tuinonderhoud, -ontwerp of -aanleg

Naast tuinonderhoud kunt u onze hovenier ook inschakelen voor tuinontwerp en tuinaanleg in regio Halsteren. Dan ontwerpen wij de tuin van uw dromen en leggen we deze vervolgens vakkundig aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons hoveniersbedrijf uit Zundert u biedt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167. U kunt via dit telefoonnummer uiteraard ook direct een offerte aanvragen. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.