R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Etten-Leur

Wanneer u vakkundige tuinonderhoud wenst voor uw tuin in Etten-Leur, schakelt u Hereijgers Tuinen in. We hechten bij het onderhouden van uw tuin in Etten-Leur en omgeving altijd veel belang aan de natuur. Zo werken we zo vaak mogelijk met duurzame materialen en proberen we chemicali├źn zo veel mogelijk te vermijden.

Onze verschillende diensten omtrent tuinonderhoud in Etten-Leur

Indien u een specialist in tuinonderhoud wilt inschakelen, rekent u op onze tuinman in Etten-Leur en omgeving. Het onderhoud gebeurt volgens uw wensen. Heeft u nood aan een eenmalige grondige onderhoudsbeurt of wilt u dat uw tuin er het volledige jaar perfect bijligt? U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten zodat we bijvoorbeeld twee- of driemaandelijks kunnen langskomen, maar ook eenmalig tuinonderhoud in Etten-Leur kan perfect. Moet een deel van uw tuin het best heraangelegd worden? Dan komen we met plezier langs voor tuinaanleg in Etten-Leur.

Bel om de mogelijkheden te bespreken

Zoekt u een ervaren hovenier in Etten-Leur of omgeving voor tuinonderhoud? Reken op de service van Hereijgers Tuinen uit Zundert! Neem meteen contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Bel naar +31 (0)630426167 en we bespreken graag wat we voor uw tuin in Etten-Leur kunnen betekenen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.