Tuinonderhoud Etten-Leur

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Etten-Leur

Wanneer u vakkundige tuinonderhoud wenst voor uw tuin in Etten-Leur, schakelt u Hereijgers Tuinen in. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar zijn inzetbaar in de omgeving Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Sprundel en bijvoorbeeld Turnhout. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de mogelijkheden!

Onze verschillende diensten omtrent tuinonderhoud in Etten-Leur

Voor uw tuin in Etten-Leur of omstreken bieden wij vakkundige tuinonderhoud aan. Wij bieden u regelmatig onderhoud, eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract aan. Op die manier bent u verzekerd van een perfect onderhouden tuin, eventueel met een mooie vijver. Zo zit u de hele zomer lang in een prachtig onderhouden tuin en geniet u tijdens een diner of borrel van al het groen. Naast tuinonderhoud in Etten-Leur, bieden wij ook aan:

  • Tuinbeplanting
  • Het leggen van vlonders
  • Het leggen van sierbestrating
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

Bel om de mogelijkheden te bespreken

Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinonderhoud in Etten-Leur of omgeving? Reken op de service van ons hoveniersbedrijf in Zundert. Neem meteen contact op met ons hoveniersbedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Bel naar +31 (0)630426167 en we bespreken graag wat we voor uw tuin in Etten-Leur kunnen betekenen.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.