Tuinonderhoud Bosschenhoofd

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Bosschenhoofd

Zodra u weinig tijd heeft voor uw tuin of geen groene vingers heeft, is het uitbesteden van tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd aan te raden. Maar door wie laat u dit doen? Natuurlijk door Hereijgers Tuinen. Wij werken op een ecologische manier en maken enkel gebruik van alternatieve middelen op chemische middelen. Daardoor bieden wij uw tuin verzorging: goed voor zowel het milieu als uw planten!

Wij verzorgen graag het tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd

Kiest u voor tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd, verzorgd door onze hoveniers? In dat geval komen wij bij u langs voor een eenmalige onderhoudsbeurt of we sluiten met u een onderhoudscontract af. Dit betekent dat we een aantal keer per jaar bij u langs komen om uw tuin te onderhouden. Naar wat voor tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd gaat uw voorkeur uit?

Kies voor fraaie elementen zoals een vijver voor de tuinaanleg van uw tuin in Bosschenhoofd

Wist u dat wij een breed aanbod aan tuinaanleg bieden voor het realiseren van uw droomtuin in Bosschenhoofd? Een van deze mogelijkheden is het aanleggen van een vijver. Wij houden het ontwerp van de vijver in eigen hand, waardoor deze perfect aansluit op uw tuinwens. Hereijgers Tuinen biedt u de volgende mogelijkheden op het gebied van vijvers:

  • Siervijver
  • Koi vijver
  • Spiegelvijver

 

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van tuinaanleg en onderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd?

Ontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg: wij kunnen van alles betekenen voor u en uw tuin in Bosschenhoofd. Hierbij vinden we het belangrijk om te luisteren naar wat u met uw tuin wil. Daarna maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het ontwerp. Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar +31 (0)630426167.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.