R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Bosschenhoofd

Het uitbesteden van tuinonderhoud in Bosschenhoofd, Oudenbosch, Etten-Leur en Oud Gastel is interessant wanneer u weinig tijd heeft of niet over groene vingers beschikt. Dat onderhoud kunt u laten uitvoeren door Hereijgers Tuinen. Wij werken op een ecologische manier en maken enkel gebruik van alternatieve middelen op chemische middelen. Daardoor bieden wij uw tuin verzorging: goed voor zowel het milieu als uw planten!

Wij verzorgen graag het tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd

Kiest u voor tuinonderhoud voor uw tuin voor onze hoveniers in regio Bosschenhoofd? In dat geval komen wij bij u langs voor een eenmalige onderhoudsbeurt of sluiten we met u een onderhoudscontract af. Dit betekent dat we een aantal keer per jaar bij u langskomen om uw tuin te onderhouden. Naar wat voor tuinonderhoud voor uw tuin in Bosschenhoofd gaat uw voorkeur uit? Laat het ons gerust weten! U laat overigens ook de tuinaanleg in Etten-Leur aan ons over.

Laat het onderhoud van uw tuin aan onze experts over

Wilt u een tuinman in Bosschenhoofd inschakelen voor grondig tuinonderhoud of tuinaanleg? Neem dan vandaag nog contact met op met de specialisten van ons hoveniersbedrijf in Zundert voor een vrijblijvende offerte. Kiest u voor een enkele onderhoudsbeurt of sluit u liever een contract af? Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar het nummer +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.