R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Bergen op Zoom

Heeft u nood aan tuinonderhoud in Bergen op Zoom of omgeving? Dan staat Hereijgers Tuinen, gevestigd in Zundert, voor u klaar. Wanneer u uw tuinonderhoud aan ons overlaat, bent u verzekerd van een prachtige, goed onderhouden tuin, waar u de hele zomer in geniet.

Het beste tuinonderhoud in Bergen op Zoom en omstreken

Als u kiest voor tuinonderhoud van ons hoveniersbedrijf nabij Bergen op Zoom, heeft u de keuze uit regelmatig of eenmalig tuinonderhoud. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een volledig onderhoudscontract voor uw tuin te gaan. Wilt u dat we enkel uw gazon onder handen nemen of moet de haag ook goed gesnoeid worden? Laat het gerust weten, zodat we volledig naar wens te werk kunnen gaan! Laat u graag een deeltje opnieuw aanleggen? Dan komt onze tuinontwerper bij u langs in Bergen op Zoom en gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de aanleg.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onderhoud aan uw tuin

Wilt u het tuinonderhoud bij u in Bergen op Zoom overlaten aan onze experts? Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvende offerte alvorens u de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar. +31 (0)630426167. Wij zorgen in ieder geval voor onderhoud op maat.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.