Tuinonderhoud Bergen op Zoom

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Bergen op Zoom

Hereijgers Tuinen in Zundert biedt u tuinonderhoud voor uw tuin in Bergen op Zoom en omgeving. Wanneer u uw tuinonderhoud aan ons overlaat, bent u verzekerd van een prachtige, goed onderhouden tuin, waar u de hele zomer in geniet.

Het beste tuinonderhoud voor tuinen in Bergen op Zoom en omstreken

Als u kiest voor tuinonderhoud in Bergen op Zoom, heeft u de keuze uit regelmatig of eenmalig tuinonderhoud. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een volledig onderhoudscontract voor uw tuin te gaan. Dan nemen we u werkelijk alle zorgen uit handen. Onze tuinman zal dan een aantal keer per jaar bij u langskomen en uw tuin een onderhoudsbeurt geven. U bepaalt zelf hoe vaak u dit wilt. Denk hierbij aan twee tot vier keer, vier tot zes keer of vaker.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naast tuinonderhoud, zijn wij ook gespecialiseerd in tuinaanleg. Laat uw tuin door ons aanleggen volgens uw wensen en een uniek ontwerp en geniet het hele jaar van de tuin van uw dromen. Met ons tuinonderhoud in Bergen op Zoom zorgen we ervoor dat uw tuin ook na oplevering er prachtig uit blijft zien. Wilt u ons hier graag voor inschakelen of heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)630426167. Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek of vraag een offerte aan. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.