R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman in Roosendaal

Als u een ervaren tuinman zoekt in de regio Roosendaal, neemt u contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert. Hereijgers Tuinen staat graag voor u klaar. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

De ervaren tuinman in de regio Roosendaal

Zoekt u een hovenier in de buurt van Roosendaal, niet ver van Steenbergen? Een goed onderhouden tuin vraagt veel aandacht en tijd. Daarom neemt u een tuinman in de arm. In de regio Roosendaal kunt u contact opnemen met Hereijgers Tuinen. Zo weet u zeker dat u heerlijk ontspannen kunt genieten van een goed onderhouden tuin. Voordat de tuinman voor u aan de slag gaat, nemen wij allereerst uw wensen met u door. Zo bent u ervan verzekerd dat de tuin precies zo wordt als u wenst! Wilt u bijvoorbeeld een vijver in de tuin? Dat kan! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met de tuinman in de regio Roosendaal. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar werkzaam in de regio Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

Neem contact op met de ecologisch verantwoorde tuinman

Zoekt u een ervaren tuinman in de regio Roosendaal? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert. Wij maken gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. U kunt ons bereiken via +31 (0)630426167 of door een e-mail te sturen naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.