R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman Roosendaal

Als u een ervaren tuinman zoekt in de regio Roosendaal, neemt u contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Een ervaren en ecologische tuinman in de regio Roosendaal is Hereijgers Tuinen. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

De ervaren tuinman in de regio Roosendaal

Een goed onderhouden tuin vraagt veel aandacht en tijd. Daarom neemt u een tuinman in de arm. In de regio Roosendaal kunt u contact opnemen met Hereijgers Tuinen. Zo weet u zeker dat u heerlijk ontspannen kunt genieten van een goed onderhouden tuin. Voordat de tuinman voor u aan de slag gaat, nemen wij allereerst uw wensen met u door. Zo bent u ervan verzekerd dat de tuin precies zo wordt als u wenst! Wilt u bijvoorbeeld een vijver in de tuin? Dat kan! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met de tuinman in de regio Roosendaal. Hereijgers Tuinen is gevestigd in Zundert, maar wij zijn werkzaam in de regio Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

Neem contact op met de ecologisch verantwoorde tuinman

Zoekt u een ervaren tuinman in de regio Roosendaal? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij maken gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. U kunt Hereijgers Tuinen bereiken via +31 (0)610711744 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl.                

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Projecten worden uitbesteed aan collega hovenier Groenservice de Moeren.

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.