R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman Roosendaal

Als u een ervaren tuinman zoekt in de regio Roosendaal, neemt u contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij verzorgen graag het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin in de regio Roosendaal, maar ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinman komt graag bij u langs in Roosendaal om een vrijblijvende offerte te doen.

De ervaren tuinman in de regio Roosendaal is Hereijgers Tuinen

Een goed onderhouden tuin vraagt veel aandacht en tijd. Daarom neemt u een tuinman in de arm. In de regio Roosendaal kunt u contact opnemen met Hereijgers Tuinen. Zo weet u zeker dat u heerlijk ontspannen kunt genieten van een goed onderhouden tuin. Voordat de tuinman voor u aan de slag gaat, nemen wij allereerst uw wensen met u door. Zo bent u ervan verzekerd dat de tuin precies zo wordt als u wenst! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met de tuinman in de regio Roosendaal.

Contact

Zoekt u een ervaren tuinman in de regio Roosendaal? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij maken gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. U kunt Hereijgers Tuinen bereiken via: 06-30426167 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Hereijgers Tuinen is gevestigd in Zundert, maar wij zijn werkzaam in de regio Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.