R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman Rijsbergen

Hereijgers Tuinen heeft voor u een professionele tuinman klaar staan voor al uw tuinwerkzaamheden in de regio Rijsbergen! Wij hebben een jarenlange ervaring als het gaat om onderhoud van tuinen in de breedste zin van het woord. Of u nu graag uw kleine voortuin onder handen wilt laten nemen, uw gezamenlijke binnenplaats aan een metamorfose toe is of u een nieuwe achtertuin gaat aanleggen: bij Hereijgers Tuinen kan het allemaal.

Hereijgers, dé tuinman in de regio Rijsbergen

De tuinman van Hereijgers Tuinen kan ervoor zorgen dat uw tuin in Rijsbergen en omgeving tijdig en goed onderhouden wordt waardoor u er optimaal plezier aan kunt beleven. U kunt ons zowel inschakelen voor periodiek onderhoud als een eenmalige snoeibeurt. Onze tuinman gaat altijd eerst met u in gesprek om uw tuinwensen in kaart te brengen alvorens hij aan de slag gaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij kunnen voor u onder meer de volgende onderhoudswerkzaamheden verzorgen:

  • Bijhouden van hagen
  • Gazononderhoud en bemesting
  • Gras maaien
  • Onkruidvrij houden van beplanting en bestrating
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Schoonmaken van uw vijver

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze tuinman in de regio Rijsbergen of onze onderhoudsservice? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen. U kunt hiervoor het bellen naar +31 (0)630426167.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.