R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman Etten-Leur

Op zoek naar een professionele tuinman in de omgeving van Etten-Leur? Maak dan vrijblijvend kennis met hoveniersbedrijf Hereijgers Tuinen! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen in de breedste zin van het woord. Wij zijn zowel zakelijke als particuliere klanten graag van dienst en leveren indien gewenst maatwerk. Wij maken hierbij enkel gebruik van milieuvriendelijke middelen en materialen waardoor we het milieu in uw tuin niet zullen verstoren. Vanuit Zundert gaan we dagelijks op pad om onze klanten te voorzien van een service op maat en een nette, verzorgde tuin.

Tuinman laten komen in de regio Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor een professionele tuinman voor al uw tuinwerkzaamheden in de regio Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. De onze combinatie jarenlange ervaring, vakkundige kennis en de beste materialen maken van ons een betrouwbare en prettige partner voor het onderhoud van uw tuin. Voordat we bij u aan de slag gaan bespreken we uiteraard eerste uw wensen waardoor u altijd verzekerd bent van een tuin die aan al uw wensen en voorkeuren voldoet.

Onze werkwijze

De tuinman van Hereijgers Tuinen is een van de weinige in de regio Etten-Leur met een milieuvriendelijke aanpak. Bij het kiezen van materialen, chemische middelen en houtsoorten houden wij altijd rekening met het milieu. Meer weten? Bel dan naar telefoonnummer +31 (0)630426167.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.