R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Een ervaren tuinman in regio Etten-Leur

Onze tuinman in regio Etten-Leur helpt u graag bij de verzorging en het onderhoud van uw tuin. Bij Hereijgers Tuinen zijn namelijk enkel professionals in dienst, waardoor u verzekerd bent van een tuin in topconditie waar u het hele jaar van geniet. U heeft zelfs de keuze uit eenmalig of periodiek onderhoud, waardoor u kunt rekenen op onderhoud op maat. Dat is nog eens service!

Kies voor het uitgebreide dienstenpakket van onze tuinman in regio Etten-Leur

Als het gaat om het onderhouden van uw tuin in Etten-Leur, dan helpt onze tuinman u graag verder! Zo blijft uw tuin ook ná de tuinaanleg in Etten-Leur er het hele jaar door mooi bij liggen. Daarom helpen we u graag bij onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het verwijderen van onkruid
  • Het schoonmaken van uw vijver
  • Het snoeien van beplanting

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor tuinonderhoud door een specialist

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een ervaren tuinman in regio Etten-Leur, dan schakelt u de specialisten van Hereijgers Tuinen in. Wist u echter dat u bij ons terecht kunt voor een veel uitgebreider dienstenpakket? Wilt u bijvoorbeeld een schutting laten plaatsen in Breda of omstreken? Of wilt u een vijver laten aanleggen in Breda? Ook dan zijn we u graag van dienst! Indien u geïnteresseerd bent, vraag dan een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.