R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinman in regio Bosschenhoofd

Onze tuinman verzorgt graag het onderhoud van uw tuin in Bosschenhoofd. Door te kiezen voor de specialisten van Hereijgers Tuinen in Zundert, weet u zeker dat uw tuin het gehele jaar spic en span eruit zal zien. Wij beschikken namelijk over vele jaren ervaring in het tuinman- en hoveniersvak, waardoor u uw tuin met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Geef het onderhoud uit handen aan onze tuinman in regio Bosschenhoofd

Onderhoud door een ervaren tuinman in regio Bosschenhoofd is heel belangrijk om uw tuin het hele jaar lang in topconditie te houden. Zo geniet u volop van elk seizoen in uw tuin! Daarom kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid dienstenpakket, waaronder:

  • Grasmaaien
  • Snoeien van beplanting
  • Bemesten van beplanting
  • Het erf onkruidvrij houden

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden bij Hereijgers Tuinen! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor eenmalig of periodiek onderhoud. Onze tuinman in Bosschenhoofd weet precies wat er moet gebeuren om uw tuin tiptop in orde te houden.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinen

Bij ons kunt u niet alleen terecht als u een tuinman zoekt in regio Bosschenhoofd, maar wij zijn ook beschikbaar als hovenier in Sint Willebrord en omstreken! Als hovenier in regio Sprundel verzorgen we onder meer het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167. We voorzien u graag van meer informatie!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.