R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinadvies Breda

Neem voor deskundig tuinadvies in de regio Breda contact op met de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Ons bedrijf is als hoveniersbedrijf regelmatig werkzaam in de regio Breda. Hier kunt u terecht voor tuinadvies, maar ook voor het ontwerp van de tuin en het onderhoud van de tuin. We zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in België in Turnhout en Wuustwezel.

Meer dan alleen tuinadvies voor uw tuin in Breda

Hereijgers Tuinen geeft deskundig tuinadvies, maakt een tuinontwerp en kan de aanleg van een stijlvolle tuin voor u in Breda volledig verzorgen. Als u niet precies weet hoe u de tuin wilt vormgeven, geven wij u graag een goed en uitvoerbaar tuinadvies. Op basis daarvan kunnen we een ontwerp maken. Ook de volledige uitvoering kunnen wij voor u verzorgen.

Kies voor de milieuvriendelijke manier van tuinaanleg

Woont u in de regio Breda en wilt u graag een goed tuinadvies? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij staan graag voor u klaar. Wij werken op een ecologisch verantwoorde manier en daarom kiezen wij voor het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact op met Hereijgers Tuinen en vraag naar de mogelijkheden voor tuinadvies in de regio Breda. U neemt contact met ons op via +31 (0)610711744.               

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.