R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinadvies voor uw tuin in Breda

Neem voor deskundig tuinadvies in de regio Breda contact op met de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Ons bedrijf is als hoveniersbedrijf regelmatig werkzaam in de regio Breda. Hier kunt u terecht voor tuinadvies, maar ook voor het ontwerp van de tuin en het onderhoud van de tuin. We zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in België in Turnhout en Wuustwezel.

Meer dan alleen tuinadvies voor uw tuin in Breda

Wij bieden u deskundig tuinadvies, maken een tuinontwerp en kunnen de aanleg van een stijlvolle tuin voor u in Breda volledig verzorgen. Als u niet precies weet hoe u de tuin wilt vormgeven, geven wij u graag een goed en uitvoerbaar tuinadvies. Op basis daarvan kunnen we een ontwerp maken. Ook de volledige uitvoering kunnen wij voor u verzorgen, of het nu om de aanleg van een voortuin of achtertuin gaat. Heeft u een speciale wens voor uw tuin, zoals een vijver in de tuin? Ook dat is mogelijk bij ons hoveniersbedrijf!

Kies voor de milieuvriendelijke manier van tuinaanleg

Woont u in de regio Breda en wilt u graag een goed tuinadvies? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij staan graag voor u klaar. Wij werken op een ecologisch verantwoorde manier en daarom kiezen wij voor het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor tuinadvies in de regio Breda. U neemt contact met ons op via +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.