R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Zundert

Wilt u de tuinaanleg bij uw woning in Zundert graag uit handen geven? Dan wilt u uiteraard wel een professionele hovenier inschakelen die uw tuin precies volgens wens realiseert. Laat uw tuinaanleg in de regio Zundert deskundig verzorgen door de specialisten van Hereijgers Tuinen.

Professionele tuinaanleg op maat in Zundert

Ons hoveniersbedrijf in Zundert weet wel raad met uw tuinaanleg in de omgeving. Wij doen de gehele aanleg van uw tuin, precies volgens wens. Daarbij maken wij gebruik van ecologisch verantwoorde materialen, zoals milieuvriendelijke tegels en bestrijdingsmiddelen op duurzame basis. Na een uitvoerig gesprek met u over uw wensen en eisen, gaan wij aan de slag met het ontwerp voor uw tuin in regio Roosendaal en Zundert. Vervolgens nemen wij u alles uit handen tot aan de realisatie van uw droomtuin. Wij staan u dan ook bij gedurende het hele proces met advies en houden u goed op de hoogte van de ontwikkelingen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Schakel ons in of vraag naar de mogelijkheden

Ziet u het wel zitten om ons in te schakelen voor de tuinaanleg en tuinontwerp bij u in Zundert? Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontvang meer informatie door te bellen naar +31 (0)630426167. Ook wanneer u bijvoorbeeld interesse heeft in een vijver of buitenverlichting, rekent u op Hereijgers Tuinen. Wij verzorgen ook tuinaanleg in regio Sprundel, Schijf en Rucphen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.