Tuinaanleg Wuustwezel

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Wuustwezel

Tuinaanleg in Wuustwezel laat u deskundig verzorgen door ons hoveniersbedrijf in Zundert. Wij staan voor ecologisch aangelegde tuinen. Dit houdt in dat wij gebruik maken van ecologisch verantwoorde materialen bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinaanleg in de omgeving Wuustwezel? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in het Nederlandse Zundert. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Vakkundige tuinaanleg in Wuustwezel

Hereijgers Tuinen is als bedrijf gevestigd in Zundert, maar wij zijn regelmatig werkzaam in onder andere Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs in Turnhout en Wuustwezel. Wilt u een echte droomtuin laten aanleggen in bijvoorbeeld Wuustwezel? Kies van voor onze tuinaanleg. Wij staan u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Op het gebied van tuinaanleg bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Leggen van sierbestrating
  • Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Leggen van vlonders
  • Beplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Vijver graven en aanleggen

 

Neem contact met ons op

Neem voor tuinaanleg in Wuustwezel contact op met ons hoveniersbedrijf in Zundert. Ook wanneer u net buiten Wuustwezel woont, bijvoorbeeld in Kalmthout, maken wij graag een offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)630426167. Dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zijn. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.