R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Wouw

Voor tuinaanleg in regio Wouw en Halsteren, bent u meer dan welkom bij Hereijgers Tuinen. Ons bedrijf in Zundert verzorgt de volledige aanleg van uw tuin en staan u bij tijdens het gehele proces. We starten bij het ontwerp en gaan door tot de volledige realisatie. Hoe ziet uw droomtuin eruit? Laat het ons weten en wij doen de rest!

Wij staan u bij tijdens het gehele proces van de tuinaanleg in regio Wouw en Halsteren

Hereijgers Tuinen is een hoveniersbedrijf in Zundert, maar we zijn ook actief in allerlei andere regio’s. Bent u woonachtig in regio Wouw of Halsteren en wilt u de tuinaanleg uit handen geven? Wij sturen met plezier een hovenier naar Wouw die de aanleg op deskundige wijze verzorgt. Als het gaat om tuinaanleg in Wouw, nemen wij u werkelijk alle zorgen uit handen. Maak uw wensen kenbaar en wij starten met het ontwerp. Bent u akkoord? Dan gaan wij over tot de realisatie van de tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces van tuinaanleg. Zo laat u ook het tuinonderhoud in regio Wouw aan ons over.

Bel met onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen over tuinaanleg in Wouw, Halsteren of omstreken? Onze specialisten praten u graag bij en geven advies over de aanleg. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)630426167 en stel uw vragen. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.