R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Turnhout

Woont u in Turnhout en zoekt u een expert op het gebied van tuinaanleg? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in Zundert (niet ver van Turnhout). Wij houden ons bezig met alles op het gebied van tuinen. Wij verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar zelfs over de grens worden wij regelmatig gevraagd onze werkzaamheden uit te voeren. Wij hebben klanten in Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Sint-Willebrord, Etten-Leur, Rijsbergen, maar ook in Turnhout en Wuustwezel.

Kies voor de experts op het gebied van tuinaanleg voor uw tuin in Turnhout

Wij verzorgen tuinaanleg op basis van uw persoonlijke wensen. Woont u in Turnhout en zoekt u een ervaren hovenier die tuinaanleg voor u kan verzorgen? Onze hoveniers beginnen met het maken van het ontwerp. Daarna wordt begonnen met tuinaanleg. Ook het onderhoud van uw tuin kunt u laten verzorgen door ons.

Vraag naar de mogelijkheden

Kies voor tuinaanleg in Turnhout voor de expertise van Hereijgers Tuinen in Zundert en neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij brengen dan zo snel mogelijk een aantrekkelijke offerte voor u uit. Woont u net buiten Turnhout, bijvoorbeeld in Hoogstraten? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aanleg van uw tuin. We staan graag voor u klaar als u belt naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.