R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg Turnhout

Woont u in Turnhout en zoekt u een expert op het gebied van tuinaanleg? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in Zundert (niet ver van Turnhout). Wij houden ons bezig met alles op het gebied van tuinen. Wij verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar zelfs over de grens worden wij regelmatig gevraagd onze werkzaamheden uit te voeren. Wij hebben klanten in Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Sint-Willebrord, Etten-Leur, Rijsbergen, maar ook in Turnhout en Wuustwezel.

Tuinaanleg in Turnhout; Hereijgers Tuinen

Hereijgers Tuinenverzorgt tuinaanleg op basis van uw persoonlijke wensen. Woont u in Turnhout en zoekt u een ervaren hovenier die tuinaanleg voor u kan verzorgen? Hereijgers Tuinenbegint met het maken van het ontwerp. Daarna wordt begonnen met tuinaanleg. Ook het onderhoud van uw tuin kunt u laten verzorgen door Hereijgers Tuinen.

Contact

Kies voor tuinaanleg in Turnhout voor de expertise van Hereijgers Tuinen in Zundert en neem meteen contactmet ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tel: 06-30426167
E-mail: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.