R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in regio Schijf

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor uw tuinaanleg in Schijf? De specialisten van Hereijgers Tuinen in Zundert leggen uw tuin aan op ecologische wijze om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wist u dat wij een breed aanbod aan mogelijkheden voor tuinaanleg aanbieden voor het realiseren van uw droomtuin in Schijf? Een van deze mogelijkheden is het aanleggen van een vijver.

Wij verzorgen de tuinaanleg van uw droomperceel in Schijf

Hoe ziet u het liefste de tuinaanleg van uw tuin in de omgeving van Schijf? Natuurlijk of modern en met een afwerking van grote keien tot aan vlakke bestrating? Omdat wij als ervaren hovenier in regio Schijf begrijpen dat er onwijs veel tuinstijlen bestaan, bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Bekijk eens onze reeds gerealiseerde tuinen, zodat u ideeën opdoet en ontdekt wat voor stijlen wij voor u kunnen realiseren. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor tuinonderhoud in Sprundel en omgeving? U kiest voor eenmalig óf periodiek onderhoud. Zo geniet u het gehele jaar door van een prachtig perceel.

Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een offerte voor de aanleg van uw droomtuin

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg in Schijf en omstreken? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)630426167 en we praten u graag bij. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de kosten zijn wanneer u kiest voor tuinaanleg in regio Schijf door Hereijgers Tuinen.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.