Tuinaanleg Schijf

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Schijf

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor uw tuinaanleg in Schijf? Wij leggen uw tuin aan op ecologische wijze om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wist u dat wij een breed aanbod aan tuinaanleg bieden voor het realiseren van uw droomtuin in Schijf? Een van deze mogelijkheden is het aanleggen van een vijver. Ontdek het ook!

Wij ontwerpen een droomvijver die perfect past bij uw tuinaanleg in Schijf

Van natuurlijk tot aan modern en met een afwerking van grote keien tot aan vlakke bestrating: hoe ziet u het liefste uw vijver voor de tuinaanleg van uw tuin in de omgeving van Schijf en Essen? Omdat wij begrijpen dat er onwijs veel tuinstijlen bestaan, bieden wij u verschillende mogelijkheden. U kiest bij ons uit de volgende soorten vijvers:

  • Koi vijvers
  • Siervijvers
  • Spiegelvijvers

 

Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een offerte

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg in Schijf en omstreken? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)630426167 en we praten u graag bij. Ook is het mogelijk om een offerte te ontvangen zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.