Tuinaanleg Oudenbosch

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Oudenbosch

Wanneer u een ervaren hovenier zoekt voor tuinaanleg in de regio Oudenbosch, zit u bij met Hereijgers Tuinen in het Nederlandse Zundert helemaal goed. Wij kunnen ontzettend veel voor u betekenen als het gaat om tuinaanleg. Ontdek snel onze mogelijkheden!

De mogelijkheden wanneer u ons kiest voor tuinaanleg in Oudenbosch

Wanneer u woonachtig bent in Oudenbosch of omstreken en een hovenier zoekt voor uw tuinaanleg, schakelt u ons in. Wanneer u de tuinaanleg in Oudenbosch door ons laat verzorgen, bent u namelijk verzekerd van een ontwerp naar wens. Wij bespreken uw wensen en eisen en gaan vervolgens aan de slag met uw droomtuin. Daarbij maken wij altijd gebruik van duurzame materialen en middelen. Denk hierbij aan milieuvriendelijke en slijtvaste houtsoorten en tegels, maar ook de bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten voor uw planten hebben een duurzame basis. Op het gebied van tuinaanleg bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Beplanting
  • Leggen van vlonders
  • Leggen van sierbestrating
  • Vijver graven en aanleggen
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

Bel ons en ontvang ondersteuning gedurende het gehele proces

Wanneer u kiest voor Hereijgers Tuinen, ontvangt u tijdens het gehele proces van de tuinaanleg bij u in Oudenbosch volledige ondersteuning. Wij staan u namelijk bij van ontwerp tot realisatie en nemen al uw zorgen uit handen. Wij bieden namelijk ook tuinonderhoud aan. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan naar +31 (0)630426167.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.