R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Oudenbosch

Wanneer u een ervaren hovenier zoekt voor tuinaanleg in de regio Oudenbosch, zit u bij met Hereijgers Tuinen in Zundert helemaal goed. Wij kunnen ontzettend veel voor u betekenen als het gaat om tuinaanleg. Ontdek snel onze mogelijkheden en laat ons weten wat uw wensen zijn!

De mogelijkheden wanneer u ons kiest voor tuinaanleg in Oudenbosch

Als u een hovenier in Oudenbosch zoekt voor tuinaanleg, schakelt u ons in. Bij ons bent u immers verzekerd van een ontwerp dat perfect past bij uw noden en wensen. Wij bespreken uw wensen en eisen en gaan vervolgens aan de slag met de tuinaanleg in Oudenbosch of omgeving. Daarbij maken wij altijd gebruik van duurzame materialen en middelen. Denk hierbij aan milieuvriendelijke en slijtvaste houtsoorten en tegels, maar ook de bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten voor uw planten hebben een duurzame basis. Op het gebied van aanleg bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Beplanting
  • Leggen van vlonders
  • Leggen van sierbestrating
  • Vijver graven en aanleggen
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

Bel ons en ontvang ondersteuning gedurende het gehele proces voor tuinaanleg

Wilt u Hereijgers Tuinen inschakelen voor tuinaanleg in Oudenbosch? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u bij van ontwerp tot realisatie en nemen al uw zorgen uit handen. Wij bieden namelijk ook tuinonderhoud in Oudenbosch en omgeving aan. Wilt u hier graag meer over weten of wenst u advies op maat? Bel dan naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.