R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in regio Oud Gastel

Zoekt u een hoveniersbedrijf waarbij u terecht kunt voor tuinaanleg in regio Oud Gastel? Hereijgers Tuinen uit Zundert staat voor u klaar en kan zelfs het ontwerp van uw tuin voor u verzorgen. Zo kunt u voor al deze diensten bij één bedrijf terecht en dat is wel zo gemakkelijk. Bovendien wordt uw nieuwe tuin vervolgens na aanleg ook door ons onderhouden. Zo weet u zeker dat het onderhoud op de juiste wijze gebeurt.

Diverse mogelijkheden voor tuinaanleg in Oud Gastel en omgeving

Voordat we overgaan tot tuinaanleg in Oud Gastel, maken we eerst een ontwerp. Hierbij houden we rekening met uw wensen, de mogelijkheden die uw tuin biedt en de beschikbare ruimte. Wanneer u helemaal tevreden bent over dit ontwerp gaan we van start met de aanleg van uw tuin. Ons jonge en dynamische team gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u binnen korte tijd van een prachtige nieuwe tuin geniet. We kunnen diverse elementen voor uw tuin aanleggen, waaronder:

  • Sierbestrating
  • Bloemborders
  • Beregeningssystemen
  • Schuttingen en andere omheiningen

Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden en is er nog veel meer mogelijk op het gebied van tuinaanleg bij u in Oud Gastel. Enkele voorbeelden van tuinen die wij in de regio hebben aangelegd, vindt u in ons portfolio. Wist u dat u zelfs het tuinonderhoud in regio Oud Gastel aan ons kunt uitbesteden?

Neem contact op voor advies of een offerte voor uw droomtuin

Wilt u ons hoveniersbedrijf inschakelen voor tuinaanleg in Oud Gastel of omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167. U ku.nt dan bijvoorbeeld een afspraak maken voor een adviesgesprek of direct een offerte aanvragen. Als ervaren hovenier in regio Oud Gastel zijn we u graag van dienst met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.