Tuinaanleg Oud Gastel

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg en -onderhoud in regio Oud Gastel

Zoekt u een hoveniersbedrijf waarbij u terecht kunt voor tuinaanleg én tuinonderhoud van uw tuin in regio Oud Gastel? Hereijgers Tuinen uit Zundert staat voor u klaar en kan zelfs het ontwerp van uw tuin voor u verzorgen. Zo kunt u voor al deze diensten bij één bedrijf terecht en dat is wel zo gemakkelijk. Bovendien wordt uw nieuwe tuin vervolgens na aanleg ook door ons onderhouden. Zo weet u zeker dat het onderhoud op de juiste wijze gebeurd.

Diverse mogelijkheden voor tuinaanleg in Oud Gastel en omgeving

Voordat we overgaan tot tuinaanleg van uw tuin in Oud Gastel, maken we eerst een ontwerp. Hierbij houden we rekening met uw wensen, de mogelijkheden die uw tuin biedt en de beschikbare ruimte. Wanneer u helemaal tevreden bent over dit ontwerp gaan we van start met de aanleg van uw tuin. Ons jonge en dynamische team gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u binnen korte tijd van een prachtige nieuwe tuin geniet. We kunnen diverse elementen voor uw tuin aanleggen, waaronder:

  • Sierbestrating
  • Bloemborders
  • Beregeningssystemen
  • Schuttingen en andere omheiningen

Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden en is er nog veel meer mogelijk. Enkele voorbeelden van tuinen die wij in de regio hebben aangelegd, vindt u op onze website.

Houd uw tuin in Oud Gastel mooi met tuinonderhoud

Onze service stopt niet bij tuinaanleg in Oud Gastel en omstreken, want u kunt ook op ons rekenen voor tuinonderhoud. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin ook na oplevering er prachtig uit blijft zien. Hiervoor kunt u ons eenmalig inschakelen, maar het is uiteraard ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komt onze tuinman een bepaald aantal keren per jaar bij u langs om de tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien. Dit kan twee tot vier keer zijn, maar ook vier tot zes keer of nog vaker.

Neem contact op voor advies of een offerte

Wilt u ons hoveniersbedrijf uit Zundert inschakelen voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Oud Gastel of omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167. U kunt dan bijvoorbeeld een afspraak maken voor een adviesgesprek of direct een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.