Tuinaanleg Minderhout

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg Minderhout

Voor de tuinaanleg van uw droomtuin moet u in Minderhout bij Hereijgers Tuinen in Zundert zijn! Wij zijn de hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden van tuinontwerp en tuinaanleg tot tuinonderhoud en deskundige onderhoudstips. Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Zundert en wij zijn dan ook voornamelijk werkzaam in de regio Roosendaal, Oudenbosch, Etten-Leur, Rucphen, Bergen op Zoom en Turnhout. Zoekt u nog een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw tuin in een van deze regio’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinaanleg regio Minderhout

Wanneer u uw tuinaanleg of tuinonderhoud in Minderhout door Hereijgers Tuinen laat verzorgen bent u verzekerd van een ontwerp naar wens en een duurzaam gebruik van materialen en middelen. Bij duurzame tuinaanleg kunt u denken aan het gebruik van milieuvriendelijke en slijtvaste houtsoorten en tegels maar ook bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten voor uw planten zijn op duurzame basis.

Meer informatie over de kosten

De kosten voor een tuinaanleg in Minderhout zijn geheel afhankelijk van uw wensen, stijl, de bestrating en beplating. De hoveniers van Hereijgers Tuinen hebben een uitstekend beeld van de kosten van de diverse werkzaamheden en kunnen u hier uitstekend over informeren en adviseren. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)630426167. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.