Tuinaanleg Hoogstraten

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg door de hovenier in Hoogstraten

Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogstraten neemt u direct contact op met Hereijgers Tuinen uit Zundert. Wij zijn de specialist in de regio met een uitgebreide service voor het onderhoud, de aanleg en het ontwerp van tuinen. Hierdoor kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij al uw tuinwensen. Heeft u een tuin, maar bent u niet meer tevreden? Maak dan samen met onze hovenier een tuinontwerp en laat uw droomtuin aanleggen door ons team!

Het complete servicepakket: van vakkundige tuinaanleg tot -onderhoud in Hoogstraten

Naast het laten ontwerpen en aanleggen van tuinen kunt u bij ons ook terecht voor tuinonderhoud in Hoogstraten en omliggende plaatsen als Wuustwezel, Turnhout en Kalmthout. Zo ligt uw tuin er niet alleen net na de aanleg mooi bij, maar blijft deze in topconditie. Dat is wel zo fijn, want een goed verzorgde tuin betekent dat u optimaal geniet van de buitenruimte die u heeft. Vraag gerust naar een deskundig advies over het onderhoud van uw tuin. Dit kunnen wij zowel op eenmalige basis als periodiek voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs.

Neem contact op voor meer informatie voor uw tuinonderhoud in Hoogstraten

De sfeer en uitstraling van een tuin wordt al bepaald tijdens het aanleggen. Hoewel tuinonderhoud belangrijk is om uw tuin in Hoogstraten gezond te houden, is de tuinaanleg misschien nog wel belangrijker. Bij Hereijgers Tuinen uit Zundert weten we alles over planten, bestrating, stijlen en combinaties om uw droomtuin te realiseren. Maak een afspraak voor het ontwerpen van een tuin via +31 (0)630426167, of vraag telefonisch een offerte aan. Wij helpen u graag met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.