Tuinaanleg Etten-Leur

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Etten-Leur

Tuinaanleg in de regio Etten-Leur laat u vakkundig verzorgen door Hereijgers Tuinen. Wij ontwerpen en leggen uw droomtuin voor u aan. Vertel ons uw wensen en wij maken een ontwerp dat aansluit op uw wensen en bij de stijl van uw woning past. Op deze manier is er eenheid tussen uw woonruimte en uw tuin. Dit zorgt voor een rustig beeld.

Kundige tuinaanleg bij u in Etten-Leur

Tuinaanleg in Etten-Leur laat u uiteraard door Hereijgers Tuinen doen. Wij zijn werkzaam in onder andere Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur. Zelfs in België zijn we actief, bijvoorbeeld in Turnhout en Hoogstraten. Hierbij kunnen zowel bedrijven als particulieren op ons rekenen. Wanneer u uw droomtuin in bijvoorbeeld Etten-Leur laat realiseren door ons hoveniersbedrijf uit Zundert, staan wij u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Op het gebied van tuinaanleg zijn we u onder andere van dienst met de aanleg van:

  • Vijvers
  • Vlonders
  • Beplanting
  • Sierbestrating
  • Beregeningssystemen
  • Sfeervolle tuinverlichting

 

Neem contact met ons op

Ons jonge en dynamische team staat graag voor u klaar met tuinaanleg bij u in Etten-Leur. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Voor het aanvragen van een offerte belt u naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.