R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg Etten-Leur

Tuinaanleg in de regio Etten-Leur laat u vakkundig verzorgen door Hereijgers Tuinen. Wij ontwerpen en leggen uw droomtuin voor u aan. Vertel ons uw wensen en wij maken een ontwerp dat aansluit op uw wensen en wat past bij de stijl van uw woning. Op deze manier is er eenheid. Dit zorgt voor een rustig beeld.

Kundige tuinaanleg bij u in Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is werkzaam in onder andere Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs in Turnhout en Wuustwezel, in België. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Laat uw droomtuin in bijvoorbeeld Etten-Leur realiseren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij staan u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Op het gebied van tuinaanleg bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Leggen van sierbestrating
  • Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Leggen van vlonders
  • Beplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Vijver graven en aanleggen
  • Onderhoud

 

Neem contact met ons op

Ons jonge en dynamische team staat graag voor u klaar met tuinaanleg bij u in Etten-Leur. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Voor het aanvragen van een offerte belt u naar +31 (0)610711744.             

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.