R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Etten-Leur

Tuinaanleg in de regio Etten-Leur, Oud Gastel, Bosschenhoofd en Oudenbosch, laat u vakkundig verzorgen door Hereijgers Tuinen. Wij ontwerpen en leggen uw droomtuin voor u aan. Vertel ons uw wensen en wij maken een ontwerp dat aansluit op uw wensen en bij de stijl van uw woning past. Op deze manier is er eenheid tussen uw woonruimte en uw tuin. Dit zorgt voor een rustig beeld.

Kundige tuinaanleg bij u in Etten-Leur

Tuinaanleg bij ons hoveniersbedrijf nabij Etten-Leur verloopt steeds op maat. Vooraleer we van start gaan, zitten we met u samen om een uniek tuinontwerp bij u in Etten-Leur te creëren. Zodra u groen licht geeft, gaat onze tuinman in Etten-Leur over tot de tuinaanleg. Heeft u specifieke wensen zoals een vijver? Laat het ons gerust weten. We luisteren naar uw wensen en kunnen allerlei zaken plaatsen in uw tuin, waaronder:

Nadat uw tuin is aangelegd, schakelt u ons overigens in voor tuinonderhoud bij u in Etten-Leur.

Neem contact met ons op en laat uw droomtuin aanleggen

Ons jonge en dynamische team staat graag voor u klaar met tuinaanleg en tuinonderhoud bij u in Etten-Leur. Neem contact op met de specialisten van ons hoveniersbedrijf in Zundert en vraag een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Voor het aanvragen van een offerte of voor advies in verband met de aanleg, belt u naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.