R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Schutting plaatsen Breda

Een schutting laat u deskundig en snel plaatsen door Hereijgers Tuinen in Zundert (regio Breda).Hereijgers Tuinenverzorgt tuinontwerp, tuinaanleg,tuinonderhoud en geeft deskundig advies. Maar wij doen meer! Ook een schutting plaatsen of het leggen van sierbestrating laat u verzorgen door Hereijgers Tuinen in Zundert (regio Breda).

Een schutting plaatsen? Kies voor de service van Hereijgers Tuinen

Het plaatsen van een schutting in de regio Breda is een klus die u met een gerust hart kunt over laten aan de experts van Hereijgers Tuinen. Wij zijn gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam in de gemeentes Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs in Turnhout en Wuustwezel. Niet alleen een schutting kunnen wij snel en deskundig plaatsen, maar ook sierbestrating kunnen wij leggen. Bovendien kunnen wij de tuinverlichting en beregeningssystemen aanleggen.

Bel ons

Wilt u een schutting laten plaatsen in uw tuin in Breda? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij staan graag voor u klaar met een jong en dynamisch team. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan.

Tel: 06-30426167
E-mail: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.