R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Schutting plaatsen in Breda

Een schutting laat u deskundig en snel plaatsen door Hereijgers Tuinen in Zundert (regio Breda). Wij verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en geeft deskundig advies. Maar wij doen meer! Ook een schutting plaatsen of het leggen van sierbestrating laat u verzorgen door ons hoveniersbedrijf in Zundert (regio Breda).

Een schutting plaatsen? Kies voor de service van de expert uit de omgeving van Breda

Het plaatsen van een schutting in de regio Breda is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan de experts van Hereijgers Tuinen. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam in de gemeentes Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs in de Belgische plaatsen Turnhout en Wuustwezel. Wij plaatsen uw schutting snel en deskundig. Ook kunnen wij sierbestrating leggen of tuinverlichting en beregeningssystemen aanleggen. Zelfs een compleet nieuwe voortuin of de aanleg van een vijver bij uw woning in Breda is bij ons mogelijk. Indien gewenst adviseren wij u tijdens het hele proces van het aanleggen van uw nieuwe tuin. Daarna komen we regelmatig terug voor het nodige onderhoud.

Laat ook een schutting in uw tuin plaatsen

Wilt u een schutting laten plaatsen in uw tuin in Breda? Neem dan contact op met ons. Wij staan graag voor u klaar met een jong en dynamisch team, dat zijn hand nergens voor omdraait. Vraag een offerte aan door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.