R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Schutting plaatsen in Breda

Wilt u een schutting laten plaatsen in Breda? Dat laat u over aan Hereijgers Tuinen uit Zundert. Wij verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en geven deskundig advies. Ook een schutting plaatsen of het leggen van sierbestrating in de regio rond Breda laat u verzorgen door ons hoveniersbedrijf.

Laat uw schutting plaatsen door een expert uit de omgeving van Breda

Het plaatsen van een schutting in de regio Breda is een klus die u met een gerust hart overlaat aan de experts van Hereijgers Tuinen. Wij zijn gevestigd in Zundert, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam in de gemeentes Breda, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur. Wij plaatsen uw schutting snel en deskundig. Ook kunnen wij sierbestrating leggen of tuinverlichting en beregeningssystemen installeren. Daarnaast kunnen we ook een nieuwe voortuin bij u in Breda aanleggen. Wilt u uw tuin een upgrade geven en een vijver laten aanleggen bij u in Breda? Ook dan staan wij voor u klaar.

Vraag een offerte aan voor de omheining van uw tuin

Wilt u een schutting laten plaatsen in uw tuin in Breda of heeft u nood aan tuinadvies? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf nabij Etten-Leur en Breda. Wij staan graag voor u klaar met een jong en dynamisch team, dat zijn hand nergens voor omdraait. Vraag een offerte aan door te bellen naar +31 (0)630426167 of vul het contactformulier in.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.