R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Milieubewust hoveniersbedrijf in regio Rijsbergen

Hereijgers Tuinen is hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Rijsbergen wanneer u een hovenier of tuinman zoekt met een milieubewuste werkwijze en een persoonlijke aanpak! Bij ons werken enkel hoveniers met een deskundige achtergrond, jarenlange ervaring en een passie voor natuur en milieu. Onze hoveniers kunnen u dan ook een optimaal resultaat, een uitstekende kwaliteit en een milieuvriendelijke werkwijze garanderen bij al hun tuinwerkzaamheden. Een milieuvriendelijkere hovenier of tuinman vindt u niet in de omgeving van Rijsbergen!

Hereijgers Tuinen hét hoveniersbedrijf in de regio Rijsbergen

Als allround hoveniersbedrijf in de regio Rijsbergen is Hereijgers Tuinen de hovenier voor al uw tuinonderhoud. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin er prachtig bij blijft liggen. Naast het onderhouden van tuinen zijn we gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen en het aanleggen van uw droomtuin. Wanneer het dus tijd wordt voor een nieuwe tuin, staat onze hovenier of tuinman uit de omgeving van Rijsbergen ook voor u klaar. Wij werken samen met zowel bedrijven als particulieren en geen klus is voor ons onmogelijk of te groot. Heeft u speciale wensen of wilt u binnen korte termijn weer genieten van een mooie verzorgde tuin?

Hereijgers, dé tuinman in de regio Rijsbergen

Hereijgers Tuinen heeft voor u een professionele tuinman klaar staan voor al uw tuinwerkzaamheden in de regio Rijsbergen! De tuinman van Hereijgers Tuinen kan ervoor zorgen dat uw tuin in Rijsbergen en omgeving tijdig en goed onderhouden wordt waardoor u er optimaal plezier aan kunt beleven. U kunt ons zowel inschakelen voor periodiek onderhoud als een eenmalige snoeibeurt. Onze tuinman gaat altijd eerst met u in gesprek om uw tuinwensen in kaart te brengen alvorens hij aan de slag gaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij kunnen voor u onder meer de volgende onderhoudswerkzaamheden verzorgen:

  • Bijhouden van hagen
  • Gazononderhoud en bemesting
  • Gras maaien
  • Onkruidvrij houden van beplanting en bestrating
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Schoonmaken van uw vijver

 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de uitgebreide service van hoveniersbedrijf Hereijgers Tuinen in de regio Rijsbergen? Bel dan naar +31 (0)630426167 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen. Wij zijn tevens werkzaam in de regio’s Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en Turnhout. Onze hovenier is u graag van dienst in Rijsbergen en omstreken. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.