R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hoveniersbedrijf Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is hét hoveniers bedrijf in de regio Etten-Leur voor al uw tuinwerkzaamheden! Wij delen onze passie voor de natuur en tuinen graag met u en kunnen u dan ook uitstekend adviseren, informeren en ondersteunen bij al uw tuinwerkzaamheden. U kunt daarbij denken aan tuinonderhoud, het ontwerpen van een nieuwe tuin en het aanleggen van tuinen maar ook voor het aanleggen van vijvers en bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf inhuren in de regio Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is hét hoveniersbedrijf in de regio Etten-Leur met een jarenlange ervaring en een persoonlijke service voor al uw tuinwerkzaamheden. Wij adviseren u graag over periodiek onderhoud van uw tuin, de snoeiperiode van verschillende bomen en onze milieubewuste werkwijze. Als hovenier kunnen we voor u de volgende zaken verzorgen:

  • Aanleg van vijver, gazon en terras
  • Tuinbeplanting
  • Tuinonderhoud
  • Tuinaanleg
  • Tuin advies
  • Snoeien van bomen, hagen en struiken

Ons werkgebied

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Zundert en voornamelijk werkzaam in de regio’s Etten-Leur, Rijsbergen, Breda, Roosendaal en Oosterhout.. Heeft u behoefte aan een advies over het onderhoud van uw tuin of zou u dit graag aan ons overlaten? Bel dan gerust naar +31 (0)630426167om een afspraak te maken.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.