Hoveniersbedrijf Etten-Leur

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hoveniersbedrijf in regio Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Etten-Leur en omstreken voor al uw tuinwerkzaamheden! Wij delen onze passie voor de natuur en tuinen graag met u en kunnen u dan ook uitstekend adviseren, informeren en ondersteunen bij al uw tuinwerkzaamheden. Denk daarbij aan tuinonderhoud, het ontwerpen van een nieuwe tuin en het aanleggen van tuinen. Ook voor het aanleggen van vijvers en bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Een tuinman van een hoveniersbedrijf inhuren in de regio Etten-Leur

Hereijgers Tuinen is hét hoveniersbedrijf in de regio Etten-Leur met een jarenlange ervaring en een persoonlijke service voor al uw tuinwerkzaamheden. Wij adviseren u graag over periodiek onderhoud van uw tuin, de snoeiperiode van verschillende bomen en onze milieubewuste werkwijze. Als hovenier in Etten-Leur en omstreken kunnen we voor u de volgende zaken verzorgen:

We staan ook graag voor u klaar met het snoeien van bomen, hagen en struiken. Waarvoor u onze tuinman uit de buurt van Etten-Leur ook nodig heeft, u rekent op een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat betrouwbaar is. We bespreken altijd eerst uw wensen voordat we aan de slag gaan, zodat de werkzaamheden aan uw wensen voldoen.

Een hovenier die prachtige tuinen aanlegt in Etten-Leur

Het creëren van een mooie tuin is een vak apart dat wij ook beheersen. We leggen bijvoorbeeld graag een vijver, gazon en/of terras voor u aan. Daarnaast schakelt u ons in wanneer u het milieu zo min mogelijk wilt schaden. We hanteren namelijk een milieuvriendelijke aanpak. Dat wil zeggen dat materialen, onderhoudsmiddelen en houtsoorten worden gekozen met oog op milieuvriendelijkheid. Uiteraard verliest onze tuinman uit de regio Etten-Leur uw wensen daarbij niet uit het oog.

Ons werkgebied

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Zundert en voornamelijk als tuinman en hovenier werkzaam in de regio’s Etten-Leur, Rijsbergen, Breda, Roosendaal en Oosterhout. Heeft u behoefte aan een advies over het onderhoud van uw tuin of zou u dit graag aan ons overlaten? Bel dan gerust naar +31 (0)630426167 om een afspraak te maken. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.