R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hoveniersbedrijf Bergen op Zoom

Een ervaren en deskundig hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom is Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zij een allround hoveniersbedrijf en daarom niet alleen werkzaam in Zundert, maar ook in de omgeving van Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België) hebben wij vele tevreden klanten.

Het hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom

Hereijgers Tuinen is het hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook met een deskundig advies staan wij graag voor u klaar. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u ook genieten van een prachtig verzorgde tuin en zoekt u daarom een erkend en betrouwbaar hoveniersbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij staan graag voor u klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hereijgers Tuinen is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom. Wij hebben ons gespecialiseerd is de aanleg, het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Dat betekent dat wij rekening houden met het milieu en gebruik maken van alternatieve middelen voor chemische middelen. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)610711744.      

 

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.