Hoveniersbedrijf Bergen op Zoom

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hoveniersbedrijf in Bergen op Zoom

Een ervaren en deskundig hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom is Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zij een allround hoveniersbedrijf en daarom niet alleen werkzaam in Zundert, maar ook in te schakelen als hovenier in de omgeving van Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België) hebben wij vele tevreden klanten.

Het hoveniersbedrijf wanneer u een hovenier zoekt in de regio Bergen op Zoom

Hovenier Hereijgers Tuinen is het hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook met een deskundig advies staan wij graag voor u klaar. Hierbij zijn wij zowel bedrijven als particulieren van dienst. Wilt u ook genieten van een prachtig verzorgde tuin en zoekt u daarom een erkend en betrouwbaar hoveniersbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom, bijvoorbeeld voor tuinonderhoud in Halsteren of Wouw? Neem dan contact op met ons. Wij horen graag uw wensen voordat onze tuinontwerpers beginnen met het ontwerp.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom met een hovenier voor iedere tuinklus. Wij hebben ons gespecialiseerd is het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Dat betekent dat wij rekening houden met het milieu en gebruikmaken van onderhoudsmiddelen zonder chemicaliën. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.