R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hoveniersbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom

Een hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom met veel ervaring, dat is Hereijgers Tuinen. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf, gevestigd in Zundert, maar we zijn ook in te schakelen als hovenier in de omgeving van Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Bergen op Zoom, Sprundel, Etten-Leur, Rijsbergen.

Een hovenier van hét hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom

Voor een hovenier van een gespecialiseerd hoveniersbedrijf bent u meer dan welkom bij Hereijgers Tuinen. We voeren alles voor u uit wat met tuinen te maken heeft. Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in de regio rond Halsteren en Bergen op Zoom? Daar hoort natuurlijk een uniek ontwerp bij. Onze tuinontwerper in Bergen op Zoom komt dan ook graag bij u langs om samen uw droomontwerp te verwezenlijken en geeft advies waar nodig. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een tuin die volledig naar wens is aangelegd. Ook wanneer u nood heeft aan tuinonderhoud in Bergen op Zoom kunt u een hovenier van ons hoveniersbedrijf inschakelen. U heeft daarbij de keuze tussen eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij dé hovenier in regio Bergen op Zoom

Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom met een hovenier voor iedere tuinklus. Wij hebben ons gespecialiseerd is het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Dat betekent dat wij rekening houden met het milieu en gebruikmaken van onderhoudsmiddelen zonder chemicaliën. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.