R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Zundert

Voor een hovenier in Zundert die bekend staat om zijn veelzijdigheid, kiest u voor Hereijgers Tuinen. U kunt bij onze hoveniers terecht voor alle voorkomende werkzaamheden en meer! Wij verzorgen tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. Hierbij bieden we complete service en luisteren we eerst goed naar uw wensen voordat we aan de slag gaan. Als er een plan van aanpak is gemaakt, maken we een ontwerp dat zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit. Daarna leggen onze vakmensen uw nieuwe tuin aan en komen ze regelmatig terug voor het onderhoud.

Wij zijn meer dan een hovenier in Zundert

Ook het leggen van sierbestrating, het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting, het leggen van vlonders, het aanbrengen van beplanting, beregeningssystemen en de aanleg van vijvers laat u over aan de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Heeft u nood aan tuinonderhoud in Zundert of elders in de omgeving? Onze hovenier komt graag bij u langs in de omgeving van Zundert, voor een enkele onderhoudsbeurt of voor oplossing op langere termijn. Ook voor de tuinaanleg in Zundert en omgeving, rekent u op ons. Zodra we samen tot een uniek ontwerp zijn gekomen, gaan we over tot de aanleg.

Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf

Wilt u onze hovenier in Zundert inschakelen of wenst meer informatie over onze diensten en werkwijze? Wij staan graag voor u klaar voor de aanleg van uw nieuwe tuin en natuurlijk ook het onderhoud ervan. Neem meteen contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.