Hovenier Zundert

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Zundert

Hereijgers Tuinen is de hovenier in Zundert die bekend staat om zijn veelzijdigheid. U kunt bij deze hovenier terecht voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden en meer! Wij verzorgen tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. Hierbij bieden we complete service en luisteren we eerst goed naar uw wensen voordat we aan de slag gaan. Als er een plan van aanpak is gemaakt, maken we een ontwerp dat zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit. Daarna leggen onze vakmensen uw nieuwe tuin en komen ze regelmatig terug voor het onderhoud.

Wij zijn meer dan een hovenier in Zundert

Ook het leggen van sierbestrating, het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting, het leggen van vlonders, het aanbrengen van beplanting, beregeningssystemen en de aanleg van vijvers kunt u overlaten aan de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Bovendien zijn wij niet alleen werkzaam in Zundert, maar bijvoorbeeld ook naburige steden als Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. Zelfs minder bekende plaatsen als Rijsbergen, Sint Willebrord en Sprundel behoren tot ons werkgebied. Overal hebben wij een even veelzijdige aanpak. Dit gaat zelfs de grens over. Onze hoveniers zijn bijvoorbeeld ook actief in het Belgische Turnhout en Wuustwezel.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze hovenier in Zundert u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar voor de aanleg van uw nieuwe tuin en natuurlijk ook het onderhoud ervan. Neem meteen contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.