R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Zundert

Hereijgers Tuinen is de hovenier in Zundert die bekend staat op zijn veelzijdigheid. U kunt bij deze hovenier terecht voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden en meer! Wij verzorgen tuinontwerp, –aanleg en –onderhoud.

Wij zijn meer dan een hovenier in Zundert

Ook het leggen van sierbestrating, het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting, het leggen van vlonders, het aanbrengen van beplanting, beregeningssystemen en de aanleg van vijvers kunt u over laten aan de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Bovendien zijn wij niet alleen werkzaam in Zundert, maar bijvoorbeeld ook in Breda, Roosendaal, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Rucphen, Sprundel en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België). Dat is wat wij veelzijdig noemen!

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die hoveniersbedrijf Hereijgers Tuinen in Zundert u te bieden heeft. Wij staan graag voor u klaar. Neem meteen contact met ons op. U kunt Hereijgers Tuinen bereiken via: 06-30426167 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.