R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Wouw

Hereijgers Tuinen in Zundert is dé hovenier voor het ontwerp, onderhoud en aanleg van uw tuin in Wouw. Naast dat wij het liefste uw droomtuin realiseren, vinden wij het onderhoud net zo belangrijk. Daarom werken wij met alternatieve producten voor chemische middelen en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Ontvang advies op maat van dé hovenier voor uw tuin in Wouw

Wanneer u ons als hovenier inschakelt voor uw tuin in Wouw, dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. Vandaag de dag bestaan er oneindig veel mogelijkheden voor het realiseren van een tuin. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze aan bloemen en beplanting, sierbestrating en schuttingen. Misschien wilt u wel een vijver aanleggen in uw tuin in Roosendaal en omstreken? De mogelijkheden zijn onbegrensd. Maar welke elementen zijn er nodig om uw droomtuin te verwezenlijken? Door de jarenlange ervaring van onze specialisten weten wij wat er nodig is voor de aanleg van uw droomtuin in Wouw.

Kies vandaag nog voor professioneel onderhoud en geniet van uw droomtuin

Het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten van uw verzorgde tuin. En dat klinkt wel heel aantrekkelijk, toch? Sluit vandaag nog een contract af voor het tuinonderhoud in regio Roosendaal. Onze tuinman in regio Roosendaal komt graag bij u langs en houdt uw tuin in topconditie. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze hovenier in de omgeving van Wouw? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.