Hovenier Steenbergen

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Steenbergen

Een groot voordeel aan Hereijgers Tuinen is dat u kiest voor een hovenier die zowel ontwerp, aanleg als onderhoud voor uw tuin in Steenbergen op zich kan nemen. Daarnaast bieden we u advies op maat om úw droomtuin te realiseren. Heeft u al een helder idee van wat u terug wenst te zien in uw tuin? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag met uw ontwerp!

Met welke elementen krijgt uw tuin vorm door de hovenier dichtbij Steenbergen?

Ga voor een eyecatcher en kies voor een spiegelvijver met beplanting bij uw woning in Steenbergen. Laat daarnaast mooie bestrating aanleggen met sfeervolle klinkers. Of creëer privacy met een praktische schutting of tuinafscheiding met heggen. Welke elementen ziet u graag terug in uw tuin? Op basis van uw tuinwensen maken wij voor u een uniek ontwerp. Dit is een ontwerp voor een tuin waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Naast aanleg verzorgt de hovenier ook het onderhoud van uw tuin in Steenbergen

Wist u dat wij zowel ontwerp, aanleg als onderhoud aanbieden? Hierdoor schakelt u maar één partij in voor de volledige realisatie van uw droomtuin. Is de aanleg van uw tuin voltooid en wilt u liever niet te veel tijd steken in het onderhoud dat uw droomtuin meebrengt? De hovenier van Hereijgers Tuinen uit Zundert komt graag nog een keer bij u langs in Steenbergen voor het onderhoud. Kies voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudscontract waarbij de hovenier een aantal keer per jaar uw tuin verzorgd.

Sluit een onderhoudscontract af of kies voor ons volledige dienstenpakket

Heeft u een tuin in Steenbergen of het naburige Wouw waar u tevreden mee bent en waar de hovenier alleen het tuinonderhoud voor hoeft te verzorgen? Of kiest u voor ons volledige dienstenpakket en schakelt u ons hoveniersbedrijf vlakbij Bergen op Zoom ook in voor ontwerp en aanleg? Wat uw tuinwensen ook zijn, wij maken ze werkelijkheid. Schakel ons in en bel naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.