R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Wij zijn uw hovenier in regio Sprundel

Hereijgers Tuinen is de hovenier in de regio Sprundel voor al uw tuinwerkzaamheden! Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud, aanleg en het ontwerpen van tuinen waardoor we u helpen bij al uw tuinwerkzaamheden. Met behulp van de nieuwste technieken, kwaliteitsmaterialen en onze kennis halen wij het beste uit uw tuin. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

Geef uw tuin uit handen aan een ervaren hovenier in regio Sprundel

Mensen gaan steeds milieubewuster leven en hechten daarmee ook steeds meer waarde aan hun tuin en de duurzaamheid hiervan. Als ecologische hovenier in regio Sprundel werken we met milieuvriendelijke producten waardoor we de ecologische balans in uw tuin niet verstoren en de natuur geheel zijn gang kan gaan – binnen uw wensen uiteraard, alles voor een betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar de voordelen van de aanpak van onze hovenier in de regio Sprundel tijdens de tuinaanleg in Bosschenhoofd en omgeving? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Ontdek meer over onze milieuvriendelijke werkwijze en maak een afspraak

Hereijgers Tuinen uit Zundert werkt met alternatievenvoor chemische middelen waardoor we milieuvriendelijk en bewust te werk kunnen gaan om ons steentje bij aan een beter milieu. Zou u graag van onze diensten voor tuinonderhoud in regio Sprundel gebruik maken? Bel ons dan gerust om een afspraak te maken met onze hovenier in de regio Sprundel via nummer +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.