R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Sprundel

Hereijgers Tuinen is de hovenier in de regio Sprundel voor al uw tuinwerkzaamheden! Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud, aanleg en het ontwerpen van tuinen waardoor we ook u kunnen helpen bij al uw tuinwerkzaamheden. Met behulp van de nieuwste technieken, kwaliteitsmaterialen en onze kennis halen wij het beste uit uw tuin. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

Hovenier Hereijgers Tuinen in Sprundel

Mensen gaan steeds milieubewuster leven en hechten daarmee ook steeds meer waarde aan hun tuin en het ecologische milieu hiervan. Bij Hereijgers Tuinen werken we met milieuvriendelijke producten waardoor we de ecologische balans in uw tuin niet verstoren en de natuur geheel zijn gang kan gaan binnen uw wensen uiteraard, alles voor een betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar de voordelen van de aanpak van onze hovenier in de regio Sprundel? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Onze milieuvriendelijke werkwijze

Hereijgers Tuinen werkt met alternatieve middelen voor chemische middelen waardoor we milieuvriendelijk en bewust te werk kunnen gaan om ons steentje bij aan een beter milieu. Zou u graag van onze diensten in tuinonderhoud gebruik maken? Bel ons dan gerust om een afspraak te maken met onze hovenier in de regio Sprundel via nummer +31 (0)630426167.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.