R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Sint Willebrord

Een ervaren en ecologische hovenier in de regio Sint Willebrord is Hereijgers Tuinen. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen in de regio de regio Breda, Roosendaal, bergen op Zoom, Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

De hovenier in de regio Sint Willebrord is Hereijgers Tuinen

U wilt natuurlijk ook dat uw tuin mooi is en goed onderhouden. In een verzorgde tuin kunt u heerlijk ontspannen genieten van de zomerzon. Laat daarom uw tuin aanleggen en onderhouden door een ervaren hovenier. In de regio Sint Willebrord kiest u daarom voor de hoogwaardige service van Hereijgers Tuinen. Voordat wij voor u aan de slag gaan, nemen we allereerst uw wensen met u door. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de tuin precies zo wordt als u wenst! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met dé hovenier in de regio Sint Willebrord.

Contact

Zoekt u een ervaren hovenier in de regio Sint Willebrord? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinengebruikt ecologisch verantwoorde materialen. Wij kiezen voor het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. U kunt Hereijgers Tuinenbereiken via: 06-30426167 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.