Hovenier Schijf

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Schijf

Bij Hereijgers Tuinen gaat de hovenier aan de slag met een nieuwe tuin voor uw woning in Schijf. Kies voor fraaie elementen zoals vijvers, de aanleg van vlonders of ga voor praktisch en kies voor realistisch kunstgras. Wat ziet u graag in uw droomtuin terug? Kom met ons in contact en wij bekijken de mogelijkheden voor uw tuin.

Laat de aanleg van uw tuin in Schijf over aan de hovenier en zie niets over het hoofd

Bij de aanleg van een tuin in Schijf komen tal van zaken kijken. Heeft u al verder nagedacht dan alleen de beplanting of bestrating? Zaken zoals beregening en het verwerken van de juiste verlichting zijn net zo belangrijk. Door te kiezen voor de hovenier van Hereijgers Tuinen weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat u binnenkort geniet van een prachtig aangelegde tuin in Schijf, gelegen in de gemeente Rucphen.

Wat voor tuinontwerp voert de hovenier voor uw tuin in Schijf uit?

Gaat uw voorkeur uit naar een onderhoudsvrije tuin of wilt u hier in de weekenden heerlijk in tuinieren? Gaat u voor een moderne of klassieke uitstraling? Kleurrijke planten of een neutraal kleurenpallet? Ons hoveniersbedrijf, gevestigd in Zundert, luistert graag naar uw wensen voor een droomtuin in Schijf. Uw wensen maakt u kenbaar door te bellen naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.