R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Schijf

Bij Hereijgers Tuinen uit Zundert gaat de hovenier aan de slag met een nieuwe tuin voor uw woning in Schijf. Kies voor fraaie elementen zoals vijvers, de aanleg van vlonders of ga voor praktisch en kies voor realistisch kunstgras. Wat ziet u graag in uw droomtuin terug? Laat het ons weten, want als ervaren hovenier in regio Schijf maken we graag uw tuinwensen waar!

Laat de aanleg van uw tuin in Schijf over aan de hovenier en zie niets over het hoofd

Bij de aanleg van uw tuin in Schijf komen tal van zaken kijken. Heeft u bijvoorbeeld al verder nagedacht dan alleen de beplanting of bestrating? Zaken zoals beregening en het verwerken van de juiste verlichting zijn net zo belangrijk. Door te kiezen voor de hovenier van Hereijgers Tuinen weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat u binnenkort geniet van een prachtig aangelegde tuin in Schijf. Daarnaast kunt u erop rekenen dat uw tuin op een milieuvriendelijke manier wordt aangelegd.

Schakel de hulp in van onze ervaren hoveniers en geniet binnenkort van uw droomtuin

Gaat uw voorkeur uit naar een onderhoudsvrije tuin of wilt u hier in de weekends heerlijk in tuinieren? Gaat u voor een moderne of klassieke uitstraling? Wilt u kleurrijke planten of een neutraal kleurenpallet? Als hovenier met jarenlange ervaring luisteren we graag naar uw wensen voor een droomtuin in Schijf. Wist u dat wij ook het onderhoud van uw tuin in Schijf kunnen verzorgen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.