R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Rucphen

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Rucphen die het hele pakket aanbiedt? Zoek dan niet verder en kies voor de expertise van Hereijgers Tuinen uit Zundert. Wij zijn een hoveniersbedrijf met een ervaren team dat met veel plezier uw droomtuin werkelijkheid laat worden. U kunt bij ons dan ook terecht voor het gehele proces: van ontwerp tot onderhoud. Met vakkundigheid en een passie voor het vak gaan wij aan de slag zodat u zo snel mogelijk zult genieten van uw tuin.

Kies voor een milieuvriendelijke hovenier in de omgeving van Rucphen

Wij starten onze werkzaamheden pas als wij uw wensen en de mogelijkheden met u hebben besproken. Op deze manier kunnen wij een ontwerp maken dat we na goedkeuring realiseren. Als hovenier zijn wij veel werkzaam in de omgeving van Rucphen. Ons klantenbestand is zeer tevreden over onze werkzaamheden en vinden het prettig dat wij op een ecologische manier aan het werk gaan. Bij het tuinonderhoud in regio Rucphen maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van chemische middelen. U kunt bij ons als hovenier in de omgeving van Rucphen terecht voor de aanleg van een volledige tuin maar het is ook mogelijk om door ons de volgende onderdelen aan te leggen zoals:

  • Een vijver
  • Terras
  • Beschutting
  • Omheining
  • Beregeningsysteem

Ontdek de mogelijkheden van het uitgebreide dienstenpakket van ons hoveniersbedrijf

Zoals u leest hebben wij een ruim dienstenpakket waar u gebruik van kunt maken. Bent u benieuwd naar wat onze hovenier in Rucphen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167 of vul het contactformulier in en vraag om meer informatie. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken voor tuinaanleg in regio Rucphen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.