R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Roosendaal

Hereijgers Tuinen is dé hovenier in de omgeving van Roosendaal. Waarom? Wij bieden het hele pakket op een ecologisch verantwoorde manier, voor een betaalbare prijs. U moet dan denken aan een beregeningssysteem dat werkt met regenwater en het vermijden van chemische  bestrijdingsmiddelen bij de onderhoud van uw tuin. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om de tuin van uw dromen te realiseren!

Schakel ons in als u op zoek bent naar een gedreven hovenier in Roosendaal

Wij bieden het volledige pakket van ontwerp tot onderhoud. Als jong bedrijf zijn wij niet bang om te innoveren en maken wij vanuit een passie voor het vak de tuin van uw dromen. Door ook het onderhoud bij ons af te nemen geniet u nog vele jaren van een klein paradijs. In Roosendaal hebben wij als hovenier al vele prachtige creaties gerealiseerd. Samen met u bespreken we eerst uw wensen om vervolgens een ontwerp te maken. Is dit akkoord? Dan gaan wij aan de slag en heeft u binnen een kort tijdsbestek een prachtige tuin. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een onderdeel van uw tuin wilt laten aanleggen of het onderhoud van uw huidige tuin uit handen wilt geven. In Roosendaal hebben wij als hovenier verschillende onderdelen gerealiseerd zoals:

  • Vijvers
  • Terrassen
  • Omheiningen

Maak een afspraak

Bent u geïnspireerd en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op. Wij geven u graag advies of maken een afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke hovenier in Roosendaal, bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.