Hovenier Roosendaal

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier en tuinman in Roosendaal en omgeving

Hereijgers Tuinen is dé hovenier en tuinman in de omgeving van Roosendaal. Waarom? Wij bieden het hele pakket op een ecologisch verantwoorde manier, voor een betaalbare prijs. Denk daarbij aan een beregeningssysteem dat werkt met regenwater en het vermijden van chemische bestrijdingsmiddelen bij het onderhoud van uw tuin. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om de tuin van uw dromen te realiseren!

Schakel ons in als u op zoek bent naar een gedreven hovenier in Roosendaal

Als tuinman in regio Roosendaal bieden wij het volledige pakket van ontwerp tot onderhoud. We zijn een jong bedrijf dat niet bang is om te innoveren en maken vanuit een passie voor het vak de tuin van uw dromen. Door ook het onderhoud bij ons af te nemen, geniet u nog vele jaren van een klein paradijs. In Roosendaal hebben wij als hovenier al vele prachtige creaties gerealiseerd. Samen met u bespreken we eerst uw wensen om vervolgens een ontwerp te maken. Is dit akkoord? Dan gaan wij aan de slag en heeft u binnen een kort tijdsbestek een prachtige tuin. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een onderdeel van uw tuin wilt laten aanleggen of het onderhoud van uw huidige tuin uit handen wilt geven. In Roosendaal hebben wij als hovenier verschillende onderdelen gerealiseerd zoals:

 

Maak een afspraak met onze tuinman voor uw tuin in Roosendaal

Bent u geïnspireerd en wilt u gebruikmaken van de diensten van onze hovenier in Roosendaal? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)630426167. Wij geven u graag advies of maken een afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke tuinman in Roosendaal, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.