R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Oudenbosch

Op zoek naar een hovenier in de regio Oudenbosch? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen! Wij zijn dé betrouwbare partner in de regio voor al uw tuinwerkzaamheden. Van onderhoud tot ontwerp en aanleg. Met onze persoonlijke benadering, milieuvriendelijke werkwijze en hoogstaande materialen onderscheiden we ons van andere hoveniers in de regio. Maak gerust eens afspraak om kennis met ons te maken en te bespreken wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Tuinonderhoud van onze hovenier in Oudenbosch

De hovenier van Hereijgers Tuinen in Oudenbosch en omstreken heeft ruime kennis ervaring op het gebied van tuinonderhoud. Wij weten als geen ander hoe we in een korte tijd uw tuin weer op kunnen knappen voor een mooi aanzicht en een gezond leefklimaat voor de planten en dieren. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden als:

  • Bestrating schoonmaken
  • Gras maaien
  • Onkruid wieden
  • Nieuwe perken planten
  • Snoeien en kappen van bomen en planten
  • Verzorgen van de planten en bomen
  • Vijversschoonmaken

Zou u graag periodiek onderhoud inplannen om uw tuin te allen tijde een gezode en verzorgde uitstraling te geven? Ga dan een onderhoudscontract aan met Hereijgers Tuinen!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor eenmalig onderhoud? Ook dat kan bij Hereijgers Tuinen! Wilt u een advies over uw tuinonderhoud in Oudenbosch of omgeving bel dan even naar +31 (0)630426167.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.