R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Oudenbosch

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier van hét hoveniersbedrijf in de regio Oudenbosch? Dan schakelt u de hulp in van Hereijgers Tuinen in Zundert! Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw tuinwerkzaamheden: van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Met onze persoonlijke benadering, milieuvriendelijke werkwijze en hoogstaande materialen onderscheiden we ons van andere hoveniers in de regio.

Ontdek het uitgebreide dienstenpakket van dé hovenier in regio Oudenbosch

De hovenier van ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Oudenbosch en omstreken heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, aanleg én onderhoud. Wij weten als geen ander hoe we in een korte tijd uw tuin weer op kunnen knappen voor een mooi aanzicht en een gezond leefklimaat voor de planten en dieren. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden als:

  • Bestrating schoonmaken
  • Grasmaaien
  • Onkruid wieden
  • Nieuwe perken planten
  • Snoeien en kappen van bomen en planten
  • Verzorgen van de planten en bomen
  • Vijvers schoonmaken

Maak een afspraak met de specialisten van ons hoveniersbedrijf in regio Oudenbosch

Ons hoveniersbedrijf onderscheidt zich in de regio Oudenbosch door zijn milieuvriendelijke werkwijze met oog voor de natuur tijdens de aanleg van tuinen in regio Oudenbosch. Wij maken geen gebruik van chemische middelen voor het behandelen van uw planten waardoor we een steentje bijdragen aan een beter milieu. Wilt u een afspraak maken voor eenmalig tuinonderhoud in regio Oudenbosch? Ook dat kan bij Hereijgers Tuinen, dé hovenier in regio Oudenbosch! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167.  Wij helpen u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.